Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Poikkeustiedote

Poikkeustilanteesta huolimatta asiakaspalvelun puhelinumerot toimivat normaalisti. Tilauksia voi lähettää sähköpostitse ainoastaan osoitteeseen

saintgobain.tilaukset@gmail.com. 

Pyydämme toimittamaan tilaukset täydellisinä sisältäen toimitusosoitteen sekä yhteystiedot.

Kyberhyökkäyksen jäljiltä lähes täydessä vauhdissa

Tiistaina pitkin maailmaa voimalla iskenyt kyberhyökkäys vaikutti laajasti myös Saint-Gobainin toimintaan Suomessa. Hyökkäyksen voimakkuudesta huolimatta olemme säilyttäneet hyvän toiminnallisen tason ja asiakkaille poikkeuksellinen tilanne näkyy lähinnä muuttuneina yhteydenotto- ja toimintatapoina. Ohjeet tavoittamiseemme löydät tiedotteen lopusta. 

Ensisijainen tavoitteemme on varmistaa parhaat lähtökohdat toimintamme jatkumiseen ja asiakkaiden palveluun täysipainoisesti. Suomessa asiakaspalvelu, lähettämöt ja tehtaat ovat mukauttaneet toimintaansa, jotta palvelutaso on saatu säilytettyä. Pääosin tehtaamme ovat toiminnassa. Toimitusketju asiakaspalvelusta lähettämöihin on toiminut hyvin ja suurin osa toimituksista on saatu matkaan aikataulujen mukaisesti. Erityisen huomion ja kiitoksen ansaitsevat tästä aktiivinen ja oma-aloitteinen henkilökunta, joka on luovasti ja joustavasti lähtenyt toimimaan kriisitilanteessa.

Haluamme kiittää lämpimästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat suhtautuneet ymmärtäväisesti ja auttaneet meitä pääsemään eteenpäin tilanteessa.

Tällä hetkellä kyberhyökkäys on saatu hallintaan ja pysäytettyä ja järjestelmiä tarkistetaan ja puhdistetaan. Ne palautetaan toimintaan mahdollisimman nopeasti kuitenkaan turvallisuutta vaarantamatta. Konsernin tietohallinto on työskennellyt kellon ympäri tilanteen kuntoon saamiseksi ja se on käyttänyt apunaan ulkopuolisia kyberhyökkäysalan asiantuntijoita.

Teemme töitä parhaamme mukaan normaalitilanteen palauttamiseksi ja tiedotamme asiasta lisää verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Asiakaspalvelun puhelinnumerot toimivat normaalisti. Faxit eivät ole toiminnassa. Huomaathan, että tilauksia voi lähettää sähköpostitse ainoastaan osoitteeseen saintgobain.tilaukset@gmail.com. Pyydämme toimittamaan tilaukset täydellisinä sisältäen toimitusosoitteen sekä yhteystiedot.

Ecophon: 010 4422222

Gyproc: 0207 754200

Leca, Kuusankoski: 010 4422668 

ISOVER: 0207 755277 

Weber, jälleenmyyjät: 010 442211

Weber, urakoitsijat: 010 4422313

Katso tulostettava tiedote