Weber Saint-Gobain - Official website of the company

MonoRoc rakennusliikkeiden tuotannossa

MonoRoc edut:

  • Tasainen väri
  • Neuvontaa työmaalle
  • Kestävyys
  • yksityiskohtainen kohdedokumentaatio
  • Yli kymmenen vuoden ja yli miljoonan julkisivuneliön kokemus

Suomi on ilmaston puolesta yksi haastavimmista paikoista elää ja rakentaa. Vuodenajat, pakkanen, vesi ja lumi sekä jatkuva sulaminen ja jäätyminen ovat haasteita niin ihmisille, luonnolle kuin rakennuksille. Kovien olosuhteiden vuoksi suomalaiset talot on rakennettava kestämään. 

MonoRoc ei ole alkuinvestoinniltaan markkinoiden edullisin julkisivuratkaisu. Mutta kuten niin usein, tässäkään tapauksessa halvin ei ole edullisin. Kun katsotaan kokonaisuutta vähän pidemmällä aikavälillä, MonoRocin kestävyys tekee siitä ylläpitokuluiltaan edullisen. 

MonoRoc -järjestelmällä rapattu ja pinnoitettu julkisivu hylkii vettä. Näin rakenne pysyy kuivana ja pakkasrapautuminen vähenee merkittävästi. Rakenteella on myös hyvä vesihöyrynläpäisevyys, jolloin mahdollinen kosteus pääsee tehokkaasti poistumaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta julkisivu kestää erittäin hyvin Suomen ankaraa säärasitusta kaikkina vuodenaikoina. 

Suomen vaativiin oloihin kehitetyn MonoRocin huoltoväli voi olla 20 tai jopa 60 vuotta. Tästä syystä monet suuret rakennusliikkeet ovatkin jo siirtyneet käyttämään MonoRocia – ei tule jälkipuheita eikä kalliita takuukorjauksia.