Weber Saint-Gobain - Official website of the company

MonoRoc taloyhtiöiden päätöksenteossa

MonoRoc edut:

  • Tasainen väri
  • Asiantuntevaa neuvontaa
  • Pitkä huoltoväli
  • Hyvä lämmön- ja ääneneristävyys
  • Yli kymmenen vuoden ja yli miljoonan julkisivuneliön kokemus

Suomi on ilmaston puolesta yksi haastavimmista paikoista elää ja rakentaa. Vuodenajat, pakkanen, vesi ja lumi sekä jatkuva sulaminen ja jäätyminen ovat haasteita niin ihmisille, luonnolle kuin rakennuksille.  

Ilmastonmuutos kasvattaa julkisivuihin kohdistuvaa säärasitusta kaikkein eniten juuri täällä pohjoisessa ilmastossamme. Sateisuus lisääntyy Suomessa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisesti talvella. ilmastovyöhykkeiden siirtyessä pohjoisemmaksi lämpötila vaihtelee talvisin nollan asteen molemmin puolin suuressa osassa maata. Tiheät jäätymis-sulamissyklit sekä rankkasateiden ja tuulten voimistuminen nostavat julkisivujen säärasituksen huomattavasti aiempaa korkeammaksi.

MonoRoc -järjestelmällä rapattu ja pinnoitettu julkisivu hylkii vettä. Näin rakenne pysyy kuivana ja pakkasrapautuminen vähenee merkittävästi. Rakenteella on myös hyvä vesihöyrynläpäisevyys, jolloin mahdollinen kosteus pääsee tehokkaasti poistumaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta julkisivu kestää erittäin hyvin Suomen ankaraa säärasitusta kaikkina vuodenaikoina. 

Markkinajohtajana Weber voi tarjota kattavaa tukea koko julkisivuremontin ajan, suunnittelusta tekijöiden valintaan ja toteutukseen asti.