Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutiskirjeet 2014

Kaikki Weberin sähköiset uutiskirjeet löytyvät tästä arkistosta viimeistään kuukauden kuluttua uutiskirjeen lähettämisestä. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan Weber verkkolehden tilausruutuun.

Weber verkkouutiset 9/2014

31.10.2014

Kastellin monitoimitalo on oppimis-, harrastus- ja kulttuurikeskus niin lähialueen kuin koko Oulun kaupungin asukkaille. Kohde on toteutettu elinkaarihankkeena. Kosteuden ja alkalisuuden vaikutuksia on tutkittu Weberin tasoitteilla sekä teoriassa ja käytännössä jo yli 10 vuotta.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 8/2014

1.10.2014

Syksyn koulutuskalenteri tarjoaa lukuisia ammatillisia kursseja ympäri Suomen.

Weberin valuharkoista syntyy kätevästi myös erilaisia tukimuureja.

Laatoitustuotteissa on uutuuksia.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 7/2014

28.8.2014

Pitkään jatkunut vaalea kausi julkisivuvärityksissä on päättymässä. Helsingin uudet asuinalueet Jätkäsaari ja Kalasatama näyttävät tietä muutokselle. Väri ei kuitenkaan ole pelkästään ulkonäköön liittyvä asia. Väriä valittaessa on ulkonäön lisäksi otettava huomioon julkisivupinnan käyttäytyminen sään vaihdellessa.

Pumpattaville lattiatuotteille on tehty elinkaariarviointi (LCA) ja ympäristöseloste (EPD) ISO 14040 ja EN 15804 standardien mukaisesti.

Kapillaarinen vedennousu perustuksissa on hallittavissa kevytsoran avulla.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 6/2014

23.6.2014

Suosittu jokakesäinen tapahtuma Asuntomessut avautuvat Jyväskylässä 11.heinäkuuta ja jatkuvat 10. elokuuta saakka.  Weberin esittelypiste on kohteessa 35 kokonaan kivirakenteisen Talo Luckin autotallissa. Weber on toimittanut pääosan Talo Luckin rungon materiaaleista ja pinnoitteista.

Pientalorakentamisen ratkaisujen lisäksi ammattimaisten infopisteessä esitellään kivitalon rakentajien WePro-verkostoa, jonka kautta pientalon rakentajien on helppoa löytää osaavat yhteistyökumppanit oman talonsa toteutukseen.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 5/2014

30.5.2014

Lattialämmitys sopii myös viilennykseen. Kaukokylmään liitetty Comfort-Lämpölattia on ekologinen vaihtoehto jäähdyttää asuntoja. Laskentaohjelmat päivittyvät jatkuvasti, nyt vuorossa ovat Archcad-harkkosovellus ja Kahi Ääneneristyslaskin. Uusia parvekekorjaustuotteita ja detaljeja saatavissa.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 4/2014

24.4.2014

Asiakaspalvelun puhelinpalveluamme on kehitetty ja nyt toukokuussa toteutamme asiakastyytyväisyysmittauksen puhelinhaastatteluina. Tutkimuksen päätavoitteena on selvittää Saint-Gobain Weberin asiakaskokemuksen ja palvelun laadun nykytilaa asiakaspalvelun osalta. Weberin uudet valmiit läpivienti- ja kulmakappaleet helpottavat vedeneristystyötä. VarmaRappaus on 25 % perinteistä kaksikerrosrappausta edullisempi.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 3/2014

31.3.2014

Kahi Facade harkot ja kaksikerrosrappaus on kustannustehokas tapa toteuttaa rapattava, kiviaineinen julkisivu niin kerros kuin pientaloonkin. Weber on tuonut markkinoille uuden, kustannustehokkaan kivirakenteisten pientalojen rappausjärjestelmän, VarmaRappauksen. Laskentapalveluiden ilme on uudistunut.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 2/2014

12.2.2014

Nyt julkaistu Weber opas on jo neljäs suomenkielinen tietopaketti. Suomen oppaaseen olemme koonneet kaikki Weberin toimittamat ratkaisut ja tuotteet helpottaaksemme oikeiden tuotteiden ja työmenetelmien löytämistä. Lue myös uutisia valmistasoitteista ja valuharkoista.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 1/2014

27.1.2014

Weber on yhteistyössä Isoverin, Gyprocin ja Doftech Oy:n kanssa kehittänyt edelleen suunnittelijoille tarkoitettua Laskentapalvelut.fi sivustoa. Leca® ja Kahi-rakenteiden suunnittelu- ja työohjeista on tehty myös Eurocoden mukaiset suunnittelu- ja työohjeet. 

Lue lisää.