Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutiskirjeet 2017

Kaikki Weberin sähköiset uutiskirjeet löytyvät tästä arkistosta viimeistään kuukauden kuluttua uutiskirjeen lähettämisestä. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan Weber verkkolehden tilausruutuun.

Weber verkkouutiset 6/2017

21.6.2017

Weber on aktiivisesti mukana ratkomassa Suomessa valitettavan isoksi paisunutta sisäilmaongelmaa. Juurisyiden tunnistaminen ja usean asiantuntijan yhteistyönä tehtävä korjaussuunnitelma yhdistettynä toimiviin korjaustuotteisiin ja oikeaan korjaustekniikkaan on tehokas tapa taltuttaa ongelman aiheuttajat. 

Helsingin Keski-Pasilasta tulee Triplan myötä Helsingin uusi ja elävä keskus ensi vuosikymmenen alussa. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelleja ja toimistoja. 

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 5/2017

31.5.2017

Käpylän kaupunginosa on elävä ja omaleimainen. Käpylä tunnetaan muun muassa tunnelmallisesta Puu-Käpylästä, historiallisista kerrostaloalueistaan Olympiakylästä ja Kisakylästä sekä nyttemmin myös monenlaisista yhteisöllisistä tapahtumista, joita käpyläläiset järjestävät. Käpylässä viihdytään sukupolvesta toiseen.

Rakentamisessa käytetyn betonin karbonatisoitumisen ansiosta suuri osa sementin valmistuksessa syntyvistä hiilidioksidipäästöistä kompensoituu materiaalin elinkaaren aikana.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 4/2017

25.4.2017

HobbyConcrete on askartelukäyttöön soveltuva betoni, jolla voidaan helposti tehdä erilaisia betonisia esineitä, joko muotilla tai muovaamalla. Esimerkkejä käyttökohteista ovat betoniset puutarha-aiheet, koriste-esineet sisätiloihin, betonitaide tai jopa pienet puutarhakalusteet.

Verkkopalvelussamme on erilaisia työkaluja, joiden avulla oikean lattiatuotteen valitseminen on helppoa ja turvallista.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 3/2017

30.3.2017

Hyvä sisäilma on jokaisen oikeus. Sisäilman laatu voidaan varmistaa valitsemalla toimiviksi todetut materiaali- ja rakenneratkaisut, noudattamalla hyvää rakennustapaa, hyödyntämällä kosteudenhallinnan ratkaisuja sekä estämällä alkalisen kosteuden vaikutukset sisäilmaan.

YIT:n Helsingin Lauttasaareen rakentaman Asunto Oy Helsingin Koskikaran projektiarkkitehti Kim Michael Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy:stä pitää Weberin Kahi Facade -julkisivun suunnittelu- ja työohjetta hyvänä oppaana suunnittelun eri vaiheissa. 

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 2/2017

28.2.2017

Lattiatasoitevalikoimamme uudistuu.Oikean tuotteen valitseminen Weberin lattiatasoitteista on nyt entistä helpompaa. Tuttujen tuotteiden käyttökohteita on laajennettu. 

Redi-projektiin Kahi- ja Leca® tuotteita. REDI on rakenteilla oleva kauppakeskus Helsingin Kalasatamassa. Kauppakeskus on tarkoitus avata vuonna 2018.

Weber on julkaissut uuden Weber Oppaan 2017.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 1/2017

7.2.2017

Weberin kehittämä kosteudenhallintapalvelu kiinnostaa rakentajia. weber.floor Kosteudenhallintapalvelu koostuu Weberin lattiatasoitteesta, suomalaisen Wiisteen kosteusmittausantureista, lattiatasoitteen pumppauksesta sekä sen kosteustason systemaattisista mittauksista ja seurannasta.

Sisäilmakorjauskoulutukset Weber Opistossa jatkuvat tänä vuonna.

Lue lisää.