Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Avoimet työpaikat

 

Hyvinvoivat ihmiset tekevät työnsäkin hyvin. Tähän uskomme vankkumatta. Pyrimme kaikin tavoin huolehtimaan siitä, että henkilökuntamme työolot ovat parhaat mahdolliset.  Olemme sitoutuneet turvallisen ja terveellisen työympäristön jatkuvaan kehittämiseen. Panostamme paljon myös työntekijöidemme ammatilliseen kehittymiseen.


Haemme Weberin Ojakkalan laastitehtaalle

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

mekaaniseen kunnossapitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu tehtaan tuotannon huolto- ja kunnossapitotehtävät, koneiden ja laitteiden asennukset ja korjaukset sekä ennakkohuollon ja voiteluhuollon tehtävät. Kunnossapidossa työskentelemme 1 – vuorossa 05:30 – 14:00. 

Odotamme soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemusta kunnossapidosta, hitsaustaitoa sekä hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Olet oma-aloitteinen, joustava ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi aina vastuuntuntoisesti ja kannat oman osasi ammattitaitoisen tiimin osana

Tarjoamme turvallisen työympäristön ja hyvän perehdytyksen tehtäviin alan markkinajohtajan palveluksessa. Tehtävissä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa  kunnossapidon työnjohtaja Jari Haitto p. 040 576 8371.

Lähetä hakemuksesi 1.10.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi.weber@saint-gobain.com ja merkitse sähköpostiin otsikoksi ”Kunnossapitoasentaja”