Weber Saint-Gobain - Official website of the company

UKK Sisäpinnat

Olemme keränneet tähän vuosien varrella toistuneita kysymyksiä vastauksineen. Jos et löydä täältä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä palautelomakkeella tai puhelinneuvontaamme.


Seinien tasoitus

Voiko weber.vetonit TT Tiilitasoitteella tasoittaa autotallin sisäpuolen seinät ? Seinä on tehty Lecaharkoista. Entä ulkopuolen seinät ? Mikä olisi paras pinta laittaa viimeiseksi jos haluaa vaalean rapatun näköisen pinnan?

Weber.vetonit TT Tiilitasoite soveltuu lämpimien ja puolilämpimien autotallien sisäseinien tasoitukseen. Tiilitasoitetta käytettäessä kuivissa olosuhteissa on tasoitepintaa jälkihoidettava muutaman päivän ajan vettä sumuttamalla. Ulkopuolen rappaukseen soveltuvat weber VarmaRappaus tai Kaksikerrosrappaus. Varmarappauksessa käytettävät laastit ja pohjusteet ovat: weber.vetonit 440 Pientalolaasti, weber.vetonit VarmaPohjuste ja weber.vetonit VarmaPinnoite. Kaksikerrosrappauksessa käytettävät laastit ja pohjusteet ovat: weber.vetonit 410 Ohutrappauslaasti weber.vetonit SilcoMaali ja weber.vetonit SilcoPinnoite.

Löytyisiköhän teiltä tuote kylpyhuoneen seinien pinnoitukseen tasoite jonka voisi jättää viimeiseksi pinnaksi.

Valmiin Vetonit-vedeneristyksen päälle levitetään tartuntakerros weber.vetonit RF Saneerauslaastilla. Tämän päälle tehdään pinnoitus weber.vetonit 430 Hiertopinnoitteella tai weber.vetonit SilcoPinnoitteella. Kannattaa huomioida, että pinnoitteet ovat pinnaltaan huokoisia ja hankalampia pitää puhtaana kuin esim. laatta.

Seinien pintarappsus

Olen tekemässä kylpyhuoneremonttia jossa seinät olisi tarkoitus jättää laastipinnalle. Työohjeissanne aina laatoitetaan vedeneristyksen päälle. Onko teidän tuotteillanne mahdollista toteuttaa tällainen betonikylpyhuone?

Vedeneristeen päälle voidaan tehdä rapattu pinta seuraavasti: Vetonit vedeneristyöohjeen mukaisesti vedeneristetty seinä ylitasoitetaan weber.vetonit Blanco Laattalaastilla. Tämän päälle pinnoitus tehdään weber.vetonit SilcoMaalilla tai weber.vetonit SilcoPinnoitteella. Ratkaisua voidaan käyttää alueilla, joihin ei kohdistu mekaanista tai roiskevesirasitusta. Näille alueille suosittelemme laatoitusta.

Saunan pukuhuoneen muuri on aikoinaan maalattu betonimaalilla. Maali on tiukasti kiinni. Pysyykö antiikkilaasti maalin päällä?

Laastien pysyminen maalin päällä on aina hieman epävarmaa. Ainoa takuuvarma ratkaisu on poistaa vanha maali. Mikäli maali kuitenkin jätetään, voidaan sen päälle ennen pinnoitusta antiikkilaastilla tehdä ohut tartuntakerros weber.vetonit RF Saneerauslaastilla tai weber.vetonit 410 Ohutrappauslaastilla.