Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Anna sauma luovuudelle

Anna sauma luovuudelle


 

Anna sauma luovuudelle – Uudistuneet saumalaastit ja silikonit

Me Weberillä pysymme ajan hermolla ja kuuntelemme asiakkaidemme toiveita. Siksi olemme uudistaneet saumavalikoimamme vastaamaan tämän päivän trendejä. Uusien optimoitujen sävyjen avulla saat toteutettua vaivattomasti niin tyylikkään rauhalliset kokonaisuudet kuin luovat ja erikoisemmatkin ideat. Sauman sävyn valinta on oiva tapa korostaa laatan muotoa, kokoa ja ladontapaa. Vaihtoehtoisesti saumasta voidaan tehdä myös täysin huomaamaton.

Uudistuksen myötä seiniin tarkoitetusta weber classic groutista on saatavilla 12 sävyä ja lattian saumaukseen tarkoitetusta weber rapid groutista 14 sävyä. Saumalaastien ohella myös silikonivalikoimamme on päivittynyt. Värittömän silikonin ohella löydät sävykartasta kaikkiin saumalaasteihin sopivat sävyt.

Kaikki uudistuneet tuotteet löydät nyt hyvin varustetuista rautakaupoista!

 

Kaipaatko lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ja autamme Sinua mielellämme projektin jokaisessa vaiheessa suunnittelusta toteutukseen!

 Puhelimitse
 Sähköpostitse

Lomakkeen lähettämällä vahvistat tutustuneesi tietosuojaselosteeseemme.

 

Saumasävyn valinta on nyt helppoa – Testaa sävyjä vaikka heti!

Saumavärin valintaa helpottaaksemme olemme kehittäneet täysin uudenlaisen, interaktiivisen työkalun – weberCrean. Sen avulla pääset testaamaan erilaisia laatan ja sauman väriyhdistelmiä hauskalla ja helpolla tavalla!

weberCrean käyttö on helppoa:

  1. Ensin valitset laatan muodon, koon sekä värin.
  2. Seuraavaksi pääset testaamaan, miltä eri saumasävyt näyttävät valitsemasi laatan kanssa keittiössä tai kylpyhuoneessa, lattiassa tai seinässä. weberCrea myös laskee sinulle saumalaastin menekin, ja saat suosituksen ostettavista tuotteista.
  3. Kun suunnitelmasi on valmis, voit tallentaa sen pdf-muodossa tai lähettää sen itsellesi sähköpostilla. Voit myös jakaa suunnitelmasi suoraan someen ja haastaa ystäväsikin kokeilemaan uutta weberCreaa!

Lisäksi myymälöissä on käytössä perinteisiä värinvalintatyökaluja, kuten värikarttoja ja saumatikkuja. Jos kaipaat lisätietoa, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin autamme sinua tuotteiden valinnan kanssa. Tarvittaessa autamme myös lähimmän jälleenmyyjän löytämisessä.

 

 

 

 

Työohjevideot

Työvideoidemme avulla pääset käyntiin rakennusprojektissasi. Mikäli sinulle jää kysyttävää tuotteistamme tai niiden käytöstä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

weber classic groud

Työohjevideo seinälaattojen saumaukseen. 

weber radip grout

Työohjevideo laattalattian saumaukseen.