Weber Saint-Gobain - Official website of the company

DIY

Weberin Tee se itse -tuoteperheen avulla onnistut itse!

Miksi et tekisi itse?

Weberin Tee se itse -valikoiman tuotteilla onnistut. Helppoa ja hauskaa!

Tee se itse -valikoimastamme löydät oikeat tuotteet kodin pieniin remontteihin, kuten esimerkiksi pieniin laatoituksiin, betoniseinissä ja lattioissa olevien kolojen paikkauksiin, betonipintojen korjauksiin, tulitiilien muuraukseen sekä tulipesässä olevien vaurioiden korjauksiin.

Lisäksi suositulla askartelubetonillamme voit päästää luovuutesi valloilleen ja laittaa vaikka kotisi tai terassisi uuteen uskoon itsetehdyillä koriste-esineillä ja huonekaluilla.


Kaipaako keittiösi pientä remonttia? Vai onko autotallin betoniluiska korjaamista vailla?

Alta näet, mikä valikoiman tuotteista sopii parhaiten tarpeeseesi.

Keraamisten laattojen ja luonnonkivilaattojen kiinnitys sisä- ja ulkotiloissa laatoitukseen soveltuvilla kiviainesalustoilla.          

Sisätilojen ja esimerkiksi ulkoterassien, autotallien sekä parvekkeiden betonisten alustojen tasoitus, oikaisu ja reikien paikkaus.

Pienten paikallisten pintavaurioiden tai kolojen korjaus ja paikkaus betonialustoilla sekä pysty- että vaakapinnoilla.                    

Askartelukäyttöön soveltuva betoni, jolla voidaan helposti tehdä erilaisia betonisia esineitä, joko muotilla tai muovaamalla. Ohjevideoista saat ideoita ja inspiraatiota.


Tulipesissä ja tulipinnoissa käytettävien tulitiilien muuraus puilla lämmitettävissä taloustulisijoissa sisätiloissa.

Puulämmitteisten takkojen, kiukaiden, leivinuunien ja liesien sekä muurattujen pihagrillien tulipesien pienten halkeamien ja kolojen paikkaus.

Ideoita askarteluun


Kaipaatko lisää inspiraatiota ja ohjevideoita?

Olemme luoneet Youtube-kanavallemme Tee se itse -soittalistan sinua varten. Löydät sieltä työvideoita niin askartelun kuin kodin pienten remonttienkin saralta. Tervetuloa tutustumaan ja inspiroitumaan!

Siirry Tee se itse -soittolistaan inspiroitumaan