Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Fiksu tekee vain kerran

Fiksu tekee vain kerran – nerokas vesieristys


Fiksu tekee vain kerran – Ainutlaatuinen weberSmart sekä muut laadukkaat vesieristysjärjestelmämme

Yksi Weberin toimintaperiaatteista on sinun työsi helpottaminen. Siksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme, jotta voimme olla varmoja siitä, että pystymme tarjoamaan parhaat ratkaisut jokaiseen rakennusprojektiin. Uusin innovaatiomme on weberSmart Vedeneristyjärjestelmä, joka on nimensä mukaisesti fiksu valinta. weberSmartilla vesieristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa, ja näin vaadittava kalvovahvuus saavutetaan vähemmällä työmäärällä ja laatoitus voidaan aloittaa nopeasti. Fiksua, eikö?

weberSmart Vedeneristysjärjestelmää käytetään asuntojen ja hotellihuoneiden keittiöissä, peseytymis- ja wc-tiloissa sekä kodinhoitohuoneissa. Järjestelmä soveltuu myös muiden rasitukseltaan vastaavien märkätilojen vesieristykseen, kuten taloyhtiöiden, koulujen ja kuntosalien pesutiloihin. Tarkemmat tiedot ja työohjeet löydät weberSmartin työohjeesta alta.
 


Tuotteet jokaiseen projektiin

weberSmartin lisäksi löydät valikoimastamme perinteiset vedeneristysjärjestelmät uusilla nimillä: weberSafeweberFastweberKahi ja weberEpox. Oli eristettävä tila sitten kodin kylpyhuone tai tiukan hygienian leikkaussali, meiltä saat juuri oikeat tuotteet.


Mikä tuote? Mikä vesieriste?

Tiedämme, että oikean tuotteen valinta saattaa olla joskus haastavaa. Siksi kehitimme kätevän valintataulun, joka helpottaa oikeiden tuotteiden ja työvälineiden löytymisessä. Näin löydät oikeat tuotteet jokaiseen projektiin.


Kaipaatko lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää ja autamme Sinua mielellämme projektin jokaisessa vaiheessa suunnittelusta toteutukseen!

 Puhelimitse
 Sähköpostitse

Lomakkeen lähettämällä vahvistat tutustuneesi tietosuojaselosteeseemme.

 

Työohjevideot ja esitteet

Työvideoidemme ja esitteidemme avulla pääset käyntiin rakennusprojektissasi. Mikäli sinulle jää kysyttävää tuotteistamme tai niiden käytöstä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!
 

weberSmart

weberSmartilla homma hoituu nopeasti! Tutustu kätevän uutuutemme työvideoon:

Classic grout

Classic grout on täsmätuote seinälaattojen saumaukseen:

Rapid grout

Rapid groutilla lattian saumaus onnistuu käden käänteessä: