Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Hetkessa kiinni

Hetkessä kiinni – Uudistuneet kiinnityslaastit nyt kaupoissa

Tehtävänämme on rakentajien ja remontoijien työn helpottaminen, ja siksi pysymme hetkessä kiinni kehittämällä tuotteitamme jatkuvasti. Uudistimme kiinnityslaastivalikoimamme vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeisiin. Päivitetystä valikoimastamme löytyy sopiva tuote kaikkiin laatoitustöihin, oli kyseessä sitten kylpyhuoneen seinän tai uima-altaan laatoitus.

Uudistuksen yhteydessä päivitimme tuotteiden ominaisuuksia ja lanseerasimme uuden, nopeasti kovettuvan weber flow rapid fix -kiinnityslaastin, jonka ansiosta laatoitustyöt onnistuvat entistäkin nopeammalla aikataululla. Päivityksen yhteydessä uusimme myös pakkaukset, jotka ovat nyt tiiviit ja entistä selkeämmät.

Valintataulu auttaa sinua valitsemaan sopivan kiinnityslaastin käyttökohteeseesi.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Nopea lattialaasti
Lattialaasti
Kevytlaasti
Saneerauslaasti
Superjoustava kiinnityslaasti
Kiinnityslaasti

Uusi pakkaus auttaa pitämään auton, varaston ja työmaan siistinä

Vähemmän pölyävät tuotteet helpottavat työskentelyä, ja uudet tiiviit muovipakkaukset auttavat pitämään tilat siistinä. Kestävä muovipakkaus mahdollistaa tuotteiden säilyttämisen vaihtelevissa olosuhteissa. Myös säkkien kuljettaminen on entistä helpompaa vahvan kantokahvan ansiosta.

Uudet pakkaukset valmistetaan kokonaan PE-LD 04 -muovista, joten ne on mahdollista uusiokäyttää. Tyhjäksi ravisteltu pakkaus toimitetaan lähimpään muovinkeräyspisteeseen (ks. rinkiin.fi). Mikäli toimittaminen muovinkeräykseen ei ole mahdollista, hyödynnetään tyhjä pakkaus energiajätteenä.

Pakkausten hävitysohjeet

Uusi pakkaus on...

  • vuotamaton
  • kestävä
  • kosteudenkestävä
  • helposti kannettava
  • kierrätettävä.