Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weber Kiinnite

weber Kiinnite
weber Kiinnite

Tuotteen edut

  • Varmistaa Silikaattimaalin kiinnittymisen voimakkaasti imevillä alustoilla
  • Soveltuu myös karkeiden ja hauraiden pintojen pohjustamiseen

Yksikomponenttinen, silikaattisideaineeseen perustuva pohjuste/kiinnite weber Silikaattimaalilla tehtävässä maalauksessa.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Kalkkisementti- tai sementtirappaus-, betoni-, tiili- ja kuitusementtilevypinnoille sekä aikaisemmin sementti- tai kalkkisementtimaaleilla maalatuille pinnoille.

Värivaihtoehdot

-

Maalaustuoteryhmä 2012

414 Silikaattimaalit RL 11…13

Menekki

0,1 kg/m² pohjustukseen ja maalin laimennukseen 0,05-0,1 kg/m²

Sideaine

Kaliumsilikaatti

Tuotehyväksynnät

-

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki n. 0,2 kg/m² alustasta riippuen
Koostumus Neste
Sideaine Kaliumsilikaatti
Paloluokka A1, Palamaton (EN 13501-1)
Maalaustuoteryhmä 2012 414 Silikaattimaalit RL 11…13
Säilyvyysaika n. 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, lämmin tila). Ei saa jäätyä!
Pakkaus 10 kg:n astia

Työohjeet

Käyttökohteet

Kalkkisementti- tai sementtirappaus-, betoni-, tiili- ja kuitusementtilevypinnoille sekä aikaisemmin sementti- tai kalkkisementtimaaleilla maalatuille pinnoille.

Työohjeet

Käyttö pohjustuksessa:
Voimakkaasti imevät, karkeat, hauraat, huokoiset, hiekkaiset tai hyvin hiekkapuhalluksella puhdistetut rappauspinnat sekä heikommat uudet rappausalustat (KS 65/35/600) on pohjustettava laimentamattomalla Kiinnitteellä ennen maalausta, menekki n. 0,1 kg/m². Lisäksi suuret värierot pohjan ja Silikaattimaalin välillä vaativat alustan käsittelemisen Kiinnitteellä. Normaalisti imeviä, kiinteitä ja käsittelemättömiä alustoja, kuten uusia rappauksia (KS-suhde ≥ 50/50/600), ei tarvitse pohjustaa ennen maalausta. Ensimmäinen maalauskerta weber Silikaattimaalilla tehdään aikaisintaan seuraavana päivänä.

Käyttö maalin laimennukseen:
Maali levitetään siveltimellä, harjalla, telalla tai maaliruiskulla ohuina peittävinä kerroksina. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi maalaus suoritetaan tavallisesti vähintään kahtena kerroksena. Ensimmäisellä maalauskerralla Silikaattimaaliin lisätään Kiinnitettä maks. 20 % Silikaattimaalin määrästä (4 kg Kiinnite/ 20 kg Silikaattimaali), alustan karkeudesta ja imukyvystä riippuen. Kiinteillä, normaalisti imevillä alustoilla lisäys on n. 10 % sekä karkeilla tai voimakkaasti imevillä alustoilla enintään 20 %. Toinen maalauskerta tehdään ensimmäisen maalauspinnan kuivuttua (tavallisesti seuraavana päivänä) Silikaattimaalilla ilman Kiinnitettä.

Vastuuvapauslauseke

Tuotteen käyttöön liittyvät rajoitukset: katso tarkemmat tiedot Weberin suunnittelu- ja työohjeista sekä toimitusehdoista.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
9004231059685 10 kg Astia 60