Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webervetonit SokkeliMaali

webervetonit SokkeliMaali
webervetonit SokkeliMaali

Tuotteen edut

  • Tasavärinen ilme sokkelille
  • 3 sävyä vakiona ja monta lisää tilauksesta
  • Pitkäikäinen ja tyylikäs sokkeliratkaisu
  • Maalipinta on vettä ja likaa hylkivä, silti hyvin vesihöyryä läpäisevä

Käyttövalmis, vesiohenteinen, silikonihartsipohjainen värillinen maali tasoitetuille harkko- ja betonisokkeleille sekä myös muiden betonipintojen värilliseen pinnoittamiseen.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Ylitasoitettujen sokkeleiden värillinen pinnoittaminen. webervetonit SokkeliPinnoitteen pohjustus.

Värivaihtoehdot

Weber Classic -värikartta
Weber Modern -värikartta

Maalaustuoteryhmä 2012

425 Silikoniemulsiopinnoitteet RL 11…13

Menekki

0,3-0,45 kg/m² 2 käsittelyä
0,23-0,3 kg/m² 1 käsittely

Sideaine

Silikonihartsiemulsio

Tuotehyväksynnät

-

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki 0,3-0,45 kg/m² (2 käsittelyä). 0,23-0,3 kg/m² (1 käsittely). Menekit ovat ohjeellisia ja vaihtelevat alustan ja työtavan mukaan
Sideaine Silikonihartsiemulsio
Runkoaine Murskattu kalkkikivi ja dolomiitti
Lisäaine Varastointikestävyyttä ja työstettävyyttä parantavat aineet. Väriaineet: Epäorgaaniset pigmentit.
Vesihöyryn läpäisevyys Sd < 0,08 m
pH n. 8
Tiheys n. 1,5 kg/dm³
Viskositeetti n. 13500 mPa s
Maalaustuoteryhmä 2012 425 Silikoniemulsiopinnoitteet RL 11…13
Värisävy 3 vakioväriä Weber värikartan mukaan: Vaaleanharmaa Y004, Keskiharmaa T011, Tummanharmaa Y009. Tilauksesta saatavissa Weber Classic ja Weber Modern -värikarttojen sävyt. Kiiltoaste täyshimmeä.
Säilyvyysaika n. 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, auringolta ja pakkaselta suojattuna)
Pakkaus 7 kg:n astia (n. 4,5 l)

Työohjeet

Käyttökohteet

Soveltuu ylitasoitettujen sokkeleiden värilliseen pinnoittamiseen. Ennen maalausta sokkeli oikaistaan ja ylitasoitetaan webervetonit 410 Ohutrappauslaastilla. Soveltuu myös pohjusteeksi webervetonit SokkeliPinnoitteen alle.

Alusta

Alustan tulee olla puhdas, kuiva, kiinteä ja tartunnaltaan hyvä. Pohjalaastin tulee olla kovettunut ja kuivunut vähintään 1 vrk. Maalattavat pinnat on puhdistettava huolellisesti. Huoltomaalauksessa kaikki huonokuntoinen, vanha orgaaninen maali tai pinnoite poistetaan esimerkiksi vesihiekkapuhalluksella. Mikäli vanha pinnoitus tai maalaus sisältää asbestia, valitaan poistomenetelmä asbestimääräysten mukaisesti. Vaurioitunut tai epätasainen betoni- ja rappauspinta paikataan ja tasoitetaan ennen maalausta webervetonit 410 Ohutrappauslaastilla.

Työohjeet

Ennen työn aloittamista on tarkistettava, että tuote on tilatun mukainen. Mallipinta on tehtävä halutun värisävyn varmistamiseksi! Maalia varataan riittävä määrä samaa sekoituserää sävyerojen välttämiseksi. Pinnoitettaessa sekä kuivumisen aikana on alustan ja ilman lämpötilan oltava yli +5 °C vähintään 7 vrk pinnoittamisesta. Maksimi lämpötila +30 °C. Suositeltavin sää on pilvipoutainen, lämpötilan ollessa +10...+20 °C. Pinnoitusta suorassa auringonvalossa, sateella tai voimakkaalla tuulella tulee välttää. Huom! Maalin täytyy kuivua kovettuakseen, joten sateisena ja kylmänä syksynä on maalaustyö lopetettava riittävän ajoissa ennen pakkaskautta. Ennen pinnoitusta tulee puu-, lasi- ja metallipinnat suojata. Katolta ja julkisivun kaikkien ulkonevien osien yläpuolelta on vesi johdettava pois työn aikana ja sen jälkeen.Näkyvien työsaumojen välttämiseksi seinäpinnat kannattaa jakaa pienempiin kokonaisuuksiin, jotka aina maalataan yhtäjaksoisesti. Työsaumat sijoitetaan vähiten näkyviin kohtiin, kuten esimerkiksi liikuntasaumojen kohdalle tai syöksytorvien taakse. SokkeliMaali on käyttövalmis, mutta se on sekoitettava hyvin ennen käyttöä. Maalia voidaan tarvittaessa ohentaa enintään 10 % vedellä ensimmäisessä maalikerroksessa ja enintään 5 % toisessa kerroksessa. Maalaus suoritetaan tavallisesti kahtena kerroksena. Maali levitetään siveltimellä, harjalla, telalla tai maaliruiskulla ohuina peittävinä kerroksina. Kuivumisaika maalauskertojen välillä on n. 12 tuntia normaaliolosuhteissa (+20 °C). Työvälineet ja maaliroiskeet puhdistetaan välittömästi vedellä.

Huolto-ohje

Huoltomaalaus voidaan tehdä samalla maalilla.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

Värisävy EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
Vaaleanharmaa Y004 6415990356428 7 kg Astia 70
Keskiharmaa T011 6415990356404 7 kg Astia 70
Tummanharmaa Y009 6415990356442 7 kg Astia 70
Tilausväri 6415990356381 7 kg Astia 70

Videot