Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webervetonit 400

SerpoRoc laasti

webervetonit 400
webervetonit 400

Tuotteen edut

  • Pohjalaasti SerpoRoc-järjestelmään
  • Kalkkisementtilaasti
  • Luja verkotuslaasti

KS 20/80/500 ruiskutettava pohjarappauslaasti. Suurin raekoko 4 mm.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

SerpoRoc-eristerappausmenetelmän pohjarappaus.

Menekki

12-15 kg/m²

Sideaine

Sammutettu kalkki ja sementti

Tuotehyväksynnät

  • CE

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki 12-15 kg/m²
Vedentarve 4-5 l/25 kg
Sideaine Sammutettu kalkki ja sementti
Runkoaine Murskattua kalkkikiveä,
raekoko 0-4 mm
Paloluokka A1, Palamaton (EN 13501-1)
Maalaustuoteryhmä 2012 422 Kalkkisementtipinnoitteet RL 11…13
Kalustosuositus Weber Rapparipaketti ssk-siilolla tai pikkusäkeille. Staattorit 50/7R tai Ü356-0,75, teräsvahvikkeinen letku maks. 60 m.
Säilyvyysaika n. 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, kuiva tila)
Pakkaus 25 kg:n säkki.
1000 kg:n suursäkki.
Tuotehyväksynnät CE

 

Työohjeet

Käyttökohteet

Soveltuu koneellisesti tehtävään SerpoRoc-eristerappausmenetelmän pohjarappaukseen. SerpoRoc-menetelmässä eristeenä käytetään mineraalivillaa ja rappaus on teräsverkolla lujitettu kolmikerrosrappaus.

Alusta

Pohjarappausta suoritettaessa eristevillan, kiinnikkeiden ja rappausverkon tulee olla asennettuina SerpoRoc-työselityksen mukaisesti. Katolta ja julkisivun kaikkien ulkonevien rakennusosien yläpuolelta valuva vesi on johdettava pois työn aikana ja sen jälkeen. Ennen rappausta tulee puu-, lasi-, metalli- yms. pinnat suojata.

Sekoitus

Säkillinen (25 kg) laastijauhetta sekoitetaan 4-5 litraan puhdasta vettä. Sekoitusaika on 3-10 min sekoittimen tehosta riippuen.

Työohjeet

Ennen työn aloitusta on tarkistettava, että tuote on tilatun mukainen. Rapattaessa sekä vähintään 2 vrk tämän jälkeen on alustan ja pinnan lämpötilan oltava vähintään +5 °C. Suositeltavin sää on pilvipoutainen, lämpötilan ollessa +10...+20 °C. Rappausta suorassa auringonvalossa tai voimakkaalla tuulella tulee välttää.

SerpoRoc-eristerappaus:
Pohjarappaus suoritetaan koneellisesti 400 SerpoRoc laastilla. Laasti ruiskutetaan laastiruiskulla 8-10 mm:n kerrospaksuuteen. Laasti tasataan ruiskuttamisen jälkeen oikolaudalla, mutta sitä ei hierretä. On varmistettava, että laastia on tasaisesti verkon alla, sillä verkon tulee sijaita reilusti laastikerroksen sisällä. Lämpötilasta riippuen täyttörappaus voidaan suorittaa 1-3 vrk:n kuluttua SerpoRoc-rappauksesta.

Jälkihoito

Laastikerros on pidettävä kosteana lämpötilasta ja ilman kosteudesta riippuen 1-3 vrk. Kuivalla ja lämpimällä säällä rappauspintaa on tarvittaessa kostutettava.

Käytännön neuvoja

Hyvän ja suunnitelman mukaisen lopputuloksen saamiseksi tulee rappaustyössä käyttää rappaamisen osaavaa urakoitsijaa. Tarvittaessa Weberin tekninen neuvonta avustaa rappaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Vastuuvapauslauseke

Tuotteen käyttöön liittyvät rajoitukset: katso tarkemmat tiedot suunnittelu- ja työohjeista sekä yleisistä toimitusehdoista.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
6415910029333 25 kg Säkki 40
6415990336802 1000 kg Suursäkki 1