Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webervetonit SokkeliPinnoite

webervetonit SokkeliPinnoite
webervetonit SokkeliPinnoite

Tuotteen edut

  • Tasavärinen ilme sokkelille
  • 3 sävyä vakiona ja monta lisää tilauksesta
  • Pitkäikäinen ja tyylikäs sokkeliratkaisu
  • Pinnoite on vettä ja likaa hylkivä, silti hyvin vesihöyryä läpäisevä

Käyttövalmis, vesiohenteinen, silikonihartsipohjainen värillinen pinnoite tasoitetuille harkko- ja betonisokkeleille sekä myös muiden betonipintojen värilliseen pinnoittamiseen. Pintakuvio voi olla roiske tai hierto. Suurin raekoko 2 mm.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Ylitasoitettujen sokkeleiden värillinen pinnoittaminen. Ennen pinnoitusta sokkeli oikaistaan ja ylitasoitetaan webervetonit 410 Ohutrappauslaastilla.

Maalaustuoteryhmä 2012

425 Silikoniemulsiopinnoitteet RL 11…13

Raekoko

Maksimiraekoko 2 mm

Menekki

n. 3,0 kg/m² hierrettynä

Tuotehyväksynnät

  • CE

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki Hierrettynä n. 3,0 kg/m² (maksimiraekoko 2 mm). Menekki on ohjeellinen ja vaihtelee alustan ja työtavan mukaan
Koostumus Valkoinen tai sävytetty märkälaasti
Sideaine Silikonihartsiemulsio
Runkoaine Murskattu kalkkikivi ja dolomiitti
Lisäaine Varastointikestävyyttä ja työstettävyyttä parantavat aineet. Väriaineet: Epäorgaaniset pigmentit.
Vesihöyryn läpäisevyys Sd < 0,2 m
pH n. 8
Maalaustuoteryhmä 2012 425 Silikoniemulsiopinnoitteet RL 11…13
Värisävy 3 vakioväriä Weber värikartan mukaan: Vaaleanharmaa Y004, Keskiharmaa T011, Tummanharmaa Y009. Tilauksesta saatavissa Weber Classic ja Weber Modern -värikarttojen sävyt.
Säilyvyysaika n. 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, auringolta ja pakkaselta suojattuna)
Pakkaus 18 kg:n astia
Tuotehyväksynnät CE

 

Työohjeet

Käyttökohteet

Soveltuu ylitasoitettujen sokkeleiden värilliseen pinnoittamiseen. Ennen pinnoitusta sokkeli oikaistaan ja ylitasoitetaan webervetonit 410 Ohutrappauslaastilla.

Alusta

Alustan tulee olla puhdas, kuiva, kiinteä ja tartunnaltaan hyvä. Pohjalaastin tulee olla kovettunut ja kuivunut vähintään 2 vrk olosuhteista riippuen. Pinnoitettavat pinnat on puhdistettava huolellisesti. Kaikki vanha orgaaninen maali tai pinnoite poistetaan esimerkiksi vesihiekkapuhalluksella. Mikäli vanha pinnoitus tai maalaus sisältää asbestia, valitaan poistomenetelmä asbestimääräysten mukaisesti. Vaurioitunut tai epätasainen alusta paikataan ja tasoitetaan ennen pinnoitusta webervetonit 410 Ohutrappauslaastilla. Alusta voidaan pohjustaa webervetonit SokkeliMaalilla ennen SokkeliPinnoitetta. Tällöin saadaan lopullisen pinnan sävy mahdollisimman tasaiseksi.

Työohjeet

Ennen työn aloittamista on tarkistettava, että tuote on tilatun mukainen. Mallipinta on tehtävä halutun värisävyn ja kuvioinnin varmistamiseksi! Pinnoitetta varataan riittävä määrä samaa sävytyserää sävyerojen välttämiseksi. Pinnoitettaessa sekä kuivumisen aikana on alustan ja ilman lämpötilan oltava yli +5 °C vähintään 7 vrk pinnoittamisesta. Maksimi lämpötila +30 °C. Suositeltavin sää on pilvipoutainen, lämpötilan ollessa +10...+20 °C. Pinnoitusta suorassa auringonvalossa, sateella tai voimakkaalla tuulella tulee välttää. Huom! Pinnoitteen täytyy kuivua kovettuakseen, joten sateisena ja kylmänä syksynä on pinnoitustyö lopetettava riittävän ajoissa ennen pakkaskautta. Ennen pinnoitusta tulee puu-, lasi- ja metallipinnat suojata. Katolta ja julkisivun kaikkien ulkonevien osien yläpuolelta on vesi johdettava pois työn aikana ja sen jälkeen.Näkyvien työsaumojen välttämiseksi seinäpinnat kannattaa jakaa pienempiin kokonaisuuksiin, jotka aina pinnoitetaan yhtäjaksoisesti. Työsaumat sijoitetaan vähiten näkyviin kohtiin, kuten esimerkiksi liikuntasaumojen kohdalle tai syöksytorvien taakse. SokkeliPinnoite on käyttövalmis, mutta se on sekoitettava hyvin ennen käyttöä. Pinnoite levitetään koneellisesti ruiskulla tai käsin teräslastalla. Ylimääräinen pinnoite poistetaan teräslastalla maksimi raekoon paksuiseen kerrokseen. Pinnoite hierretään heti tasaiseksi leikkaavalla muovihiertimellä. Jos hierrin tarttuu kiinni tai jälki on liettynyttä, pinnoitetta on liian paksu kerros. Pinta voidaan jättää myös ruiskupinnaksi. Hierrettäessä kerrospaksuudeksi tulee n. 2 mm.

Huolto-ohje

Uudelleenpinnoitus voidaan tarvittaessa tehdä samalla tuotteella tai pinta voidaan maalata webervetonit SokkeliMaalilla.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

Värisävy EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
Vaaleanharmaa Y004 6415990356503 18 kg Astia 30
Keskiharmaa T011 6415990356480 18 kg Astia 30
Tummanharmaa Y009 6415990356527 18 kg Astia 30
Tilausväri 6415990356466 18 kg Astia 30

Videot