Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weber Lasikuituverkko 6 mm

weber Lasikuituverkko 6 mm
weber Lasikuituverkko 6 mm

Tuotteen edut

  • Rappauksen lujittaminen
  • Halkeiluriskin vähentäminen
  • Iskunkestävyyden parantaminen

Rappauksen lujittamiseen käytettävä, muovipinnoitettu lasikuituverkko. Lankaväli sekä pituus- että poikittaissuunnassa 6 mm. Rullamitta: 1,0 x 50 m. Paino 140-160 g/m.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

SerpoMin- ja SerpoTherm-eristerappaukset, SerpoVent-levyrappaus ja kaksikerrosrappaus.

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki 1,1 m/ m²
Pituus 50 m/rulla
Leveys 1,0 m
Vetolujuus n. 25 N/mm,
alkalivanhennuksen jälkeen n. 20 N/mm (ETAG 004)
Paino 8,3 kg/rulla
Pakkaus 50 m² rulla (1,0 x 50 m).
30 rullaa/lava.

Työohjeet

Käyttökohteet

Käytetään SerpoMin- ja SerpoTherm-eristerappausjärjestelmissä rappauksen lujittamiseen. Käytetään myös kaksikerrosrappauksessa kevytbetoniharkkopinnoilla tai aina kun halutaan varmistaa rappauksen kestävyyttä ja pysyvyyttä. Verkotuksella voidaan vähentää alustan liikkeistä johtuvaa halkeiluriskiä, esim. rapattavan rakenteen aukkojen nurkka-alueilla tai vastamuuratussa kuivuvassa harkkorakenteessa. Verkon avulla voidaan myös varmistaa rappauksen kiinnipysyvyyttä esim. heikoilla rappausalustoilla saneerauskohteissa.

Työohjeet

Eristerappauksessa Lasikuituverkko asennetaan pohjarappauskerrokseen. Ensimmäinen kerros webervetonit 410 Ohutrappauslaastia levitetään koneellisesti rappauspumpulla tai teräslastalla voimakkaasti painaen rapattavaan alustaan. Lasikuituverkko painetaan tuoreeseen laastikerrokseen teräslastalla siten, että verkko on kokonaan laastin ympäröimä. Verkko ei saa painua laastikerroksen pohjaan eristelevyä vasten, vaan sen täytyy olla sijoittuneena mahdollisimman keskelle koko rappauskerrosta. Verkon limitys on oltava vähintään 100 mm. Samalla tavalla asennetaan ovi- ja ikkunapieliin ja rakennuksen nurkkiin tulevat lasikuituverkosta leikatut kulmavahvikkeet.

Toinen kerros webervetonit 410 Ohutrappauslaastia levitetään ensimmäisen kerroksen kovetuttua aikaisintaan seuraavana päivänä koneellisesti ruiskuttamalla tai käsin teräslastalla ja tuore laastikerros tasoitetaan teräslastalla. Laastikerroksen kokonaispaksuuden tulee olla vähintään 6 mm.

Saneerauksessa, esim. rapattaessa suoraan heikoille rappausalustoille, Lasikuituverkko kiinnitetään kiinteään, lujaan alustaan weber STR U 2G Kiinnikkeillä. Rappaus toteutetaan webervetonit 410 Ohutrappauslaastilla samalla tavalla kuten eristerappauksessa.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
6415990351225 50 m² Rulla 30

 

Videot