Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Laatoituksen saumaus

DECO ja PROF saumalaastit ovat saaneet kiitosta käyttäjiltään. Tuotteissa on kiinnitetty eritystä huomiota työstettävyyteen ja helppoon pesuun. Oikeaoppinen pesutekniikka palkitsee tekijän tiiviillä ja tasavärisellä saumalla. Saumat ovat hyvin kulutuksen kestäviä ja värit pysyviä. Tiivis sauma on helppo pitää puhtaana, puhdistukseen riittää vesi tai laimea pesuliuos.

Tarve

Laattojen saumaus DECO- ja PROF Laattasaumalla sisä- ja ulkotiloissa.


Ratkaisu

Sekoita weber.vetonit DECO tai PROF Laattasauma juomakelpoiseen veteen pakkauksen ohjeen mukaisesti. Seisota saumalaastia n. 5 min. ja sekoita uudelleen.

Suojaa nurkka- ja liikuntasaumat esim. saumanarulla ennen saumalaastin levitystä.

Levitä laasti solukumilastalla saumattavalle pinnalle. Saat saumat täyttymään helpommin liikuttamalla lastaa vinottain saumoihin nähden.

Pesuajankohtaan vaikutaa laatatyyppi ja olosuhteet. Aloita pesu, kun laastia ei enää tartu sormeen saumaa painetaessa. Vaihda pesuvettä usein työn aikana, jota saumoista tulee tasavärisemmät. Poista pesun lopuksi sauman pinnalle muodostunut vaahto ja ylimääräinen vesi. Liikuta mahdollisimman kuivaa sientä hitaasti latoituksen pinnalla vinottain saumoihin nähden. Paina vain kevyesti, ettei saumasta tule liian syvä. Muista puhdistaa sieni usein.

Poista laatan pinnalle jäänyt pölykalvo pehmeällä rätillä sauman kuivuttua esim. seuraavana päivänä.