Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weberxerm 847

Epoksikiinnityslaasti

weberxerm 847
weberxerm 847

Tuotteen edut

 • Joustava
 • Hyvä kemikaalien kesto
 • Parvekelaatoituksiin
 • Uima-altaisiin

2-komponenttinen epoksilaasti keraamisten laattojen kiinnitykseen.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Vedeneristäminen sekä keraamisten laattojen kiinnitys sisä- ja ulkotiloissa mm. märkätiloissa, uima-altaissa, laboratorioissa, teollisuuskeittiöissä sekä parvekkeilla.

Soveltuvat laatat

 • Klinkkerilaatat
 • Lasimosaiikki

Säilyvyysaika

12 kk

Kovettumisaika

 • 1-2 vrk (saumattavissa)
 • 7 vrk (normaali käyttö)

Menekki

 • n. 2,4 kg/m² vedeneristeenä
 • n. 1,2 kg/m²/mm kiinnityslaastina

Tuotehyväksynnät

 • CE

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki Vedeneristeenä n. 2,4 kg/m².
Kiinnityslaastina n. 1,2 kg/m²/mm.
Käyttölämpötila +10...+35 °C (ilma ja alusta)
Käyttöaika n. 25 min (+23 °C)
Kovettumisaika: Normaali käyttö Täysi lujuus saavutetaan 7 vrk kuluessa
Tiheys n. 1,2 kg/l
Säilyvyysaika 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, kuiva tila +1…+30 °C)
Pakkaus 5 kg:n tai 10 kg:n pakkaus
Tuotehyväksynnät CE

 

Työohjeet

Käyttökohteet

Vedeneristäminen sekä keraamisten laattojen kiinnitys sisä- ja ulkotiloissa mm. märkätiloissa, uima-altaissa, laboratorioissa, teollisuuskeittiöissä sekä parvekkeilla.

Alusta

Alustaksi soveltuvat betoni, sementtiperustaiset tasoitteet, keraamiset laatat sekä webertec 827 S vedeneristepinnat. Alustan kosteuden tulee olla alle 90 % RH. Alustan pintalujuuden on oltava vähintään 1 N/mm² ja puristuslujuuden > 30 N/mm². Alustan sekä ympäröivän ilman lämpötilan tulee olla vähintään +10 °C ja vähintään 3 °C yli kastepisteen. Alustasta poistetaan kaikki irtoava aines, kuten sementtiliima, rasvat, vahat ja lika. Huolellisen puhdistuksen jälkeen alusta käsitellään weberfloor 4712 Tiivistysepoksilla. Mikäli alustana on keraaminen laatta, alusta karhennetaan. Vaikeilla alustoilla tartunta on tarkistettava koelaatoituksella. Alustan karhennus parantaa tartuntaa.

Sekoitus

Komponentti B kaadetaan kokonaisuudessaan komponentti A:n joukkoon. Sekoitussuhdetta ei saa muuttaa! Sekoitus suoritetaan huolellisesti astian reunoja myöten porakoneeseen kiinnitetyllä hitaasti pyörivällä vispilällä kunnes massa on tasainen. Sekoitusaika 3 min.

Työohjeet

Mikäli vedeneristys tehdään 847 Epoksikiinnityslaastilla, levitetään ensimmäinen kerros (=eristyskerros) 847 Epoksikiinnityslaastia vielä tahmealle pohjustepinnalle, tai pohjustepinnalle johon on tuoreena levitetty kuivaa hiekkaa (raekoko 0,1-0,5 mm) tartunnan varmistamiseksi. Laasti levitetään hammaslastalla ja tasataan lastan sileällä reunalla. Ensimmäisen kerroksen kuivuttua n. 24-48 h olosuhteista riippuen, kiinnitetään laatat 847 Epoksikiinnityslaastilla normaaliin tapaan. Mikäli vedeneristystä ei tarvita, voidaan laatat kiinnittää suoraan ensimmäiseen laastikerrokseen. Seinälaatoituksissa käytetään enintään 6 mm:n hammaslastaa. Vaakatasoilla voidaan käyttää suurempihampaista lastaa. Tuotteen käyttöaika on n. 25 min.Laatoitus on kävelykelpoinen 1-2 vrk:n kuluttua laatoituksesta, jolloin sen voi saumata. Laatoitus saavuttaa täyden lujuutensa 7 vrk:n kuluttua.

Huom!

Tuote on emäksistä ja ärsyttävää. Työskenneltäessä iho on suojattava, käytettävä suojalaseja sekä huolehdittava tilan tuuletuksesta.

Vastuuvapauslauseke

Tuotteen käyttöön liittyvät rajoitukset: katso tarkemmat tiedot Weberin suunnittelu- ja työohjeista sekä toimitusehdoista.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
4011361117258 5 kg Yhdistelmäpakkaus 42
4011361117265 10 kg Yhdistelmäpakkaus 45