Weber Saint-Gobain - Official website of the company

webertec 827 S

Epoksivedeneriste

webertec 827 S
webertec 827 S

Tuotteen edut

  • Vedeneriste vaaka- ja pystypinnoille
  • Vesitiivis
  • Liuotteeton
  • Pakkasenkestävä

Joustava, halkeamia silloittava, 2-komponenttinen epoksivedeneriste.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Uima-altaiden, kylpylöiden, teollisuuskeittiöiden, laboratorioiden sekä parvekkeiden vedeneristäminen. Kestää useita kemikaaleja ja happoja.

Säilyvyysaika

12 kk

Kuivumisaika

  • 24-48 h (kävelykelpoisuus)
  • 7 vrk (normaali käyttö)

Menekki

n. 1,6-2,6 kg/m² (kerrospaksuus 1,2-2,0 mm)

Tuotehyväksynnät

-

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki n. 1,6-2,6 kg/m² (kerrospaksuus 1,2-2,0 mm)
Levityskertojen määrä: 2

Vaadittu eristyspaksuus riippuu tilasta:
- Teollisuuskeittiöt, keitto- ja pesualueet: 2,0 mm
- Uima-altaat, hoitoaltaat: 2,0 mm
- Laboratoriot: 1,2 mm
- Märkätilat: 1,2 mm
- Parvekkeet ja terassit: 1,2 mm
Käyttölämpötila +10...+30 °C (ilma ja alusta), sekä vähintään 3 °C yli kastepisteen (alusta)
Käyttöaika n. 30 min (+23 °C)
Kuivumisaika Kävelykelpoisuus: 24-48 h lämpötilasta riippuen.
Normaali käyttö: Täysi lujuus saavutetaan 7 vrk kuluttua.
Koostumus Pasta
Lämpötilan kesto Kuivana +70 °C, märkänä +40 °C
Tiheys n. 1,3 kg/dm³
Säilyvyysaika 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, kuiva ja viileä yli +1 °C tila)
Pakkaus 8 kg:n pakkaus

 

Työohjeet

Käyttökohteet

Uima-altaiden, kylpylöiden, teollisuuskeittiöiden, laboratorioiden sekä parvekkeiden vedeneristäminen. Kestää useita kemikaaleja ja happoja.Ei voida jättää lopulliseksi pinnaksi, vaan tulee aina päällystää laatoituksella. Alustaksi ei sovellu lasi eikä lasimosaiikki. Vedenalaisissa rakenteissa on estettävä veden imeytyminen 827 S Epoksivedeneristeeseen rakenteen kuivalta puolelta.

Alusta

Alustaksi soveltuvat betoni sekä sementtisideaineiset riittävän lujat tasoitteet. Alustan pintalujuuden on oltava yli 1,0 MPa ja kosteuden alle 90 % RH. Alustasta poistetaan kaikki irtoava aines, lika, rasva ja pöly. Epätasaiset pinnat tasoitetaan ja keraamiset laatat karhennetaan ennen työn aloittamista. Huokoiset, kiviaineiset alustat kuten betoni pohjustetaan weberfloor 4712 Tiivistysepoksilla tuotekortin ohjeiden mukaisesti. Teräsosat on karhennettava. Mikäli tuotteen tartunnasta alustaan ei ole varmuutta, suosittelemme tartunnan määritystä koealueesta.

Sekoitus

Komponentti B kaadetaan kokonaisuudessaan komponentin A joukkoon. Sekoitussuhdetta ei saa muuttaa! Sekoitus suoritetaan huolellisesti astian reunoja myöten porakoneeseen kiinnitetyllä hitaasti pyörivällä vispilällä kunnes tuote on tasainen. Sekoitusaika 3 min.

Työohjeet

827 S Epoksivedeneriste levitetään tahmealle pohjustepinnalle, tai pohjustepinnalle johon on tuoreena levitetty kuivaa hiekkaa (0,1...0,5 mm) tartunnan varmistamiseksi. Laasti levitetään hammastetulla lastalla ja tasataan lastan sileällä reunalla. Ensimmäisen kerroksen paksuuden tulee olla n. 1,5 mm ja toisen kerroksen n. 0,5 mm. Kaksi levityskertaa varmistaa täydellisen vesitiiveyden. Toinen kerros vedeneristettä voidaan levittää aikaisintaan 24 h ja viimeistään 3 vrk ensimmäisestä levityksestä. Levitä toisen levityskerran tuoreeseen pintaan kuivaa hiekkaa jotta kiinnityslaastin tartunnasta voidaan varmistua. Mikäli kiinnityslaastina käytetään weberxerm 847 Epoksikiinnityslaastia ja laatoitustyö tehdään 5 vrk kuluessa, ei hiekkaa tarvita.

Huom!

Tuote on emäksistä ja ärsyttävää. Työskenneltäessä iho on suojattava, käytettävä suojakäsineitä, suojalaseja sekä huolehdittava tilan kunnollisesta tuuletuksesta. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta!

Vastuuvapauslauseke

Tuotteen käyttöön liittyvät rajoitukset: katso tarkemmat tiedot Weberin suunnittelu- ja työohjeista sekä toimitusehdoista.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
4011361115063 8 kg Yhdistelmäpakkaus 45