Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weberSmart Vedeneristysjärjestelmä

Ratkaisun edut

  • Eristys kerralla kuntoon
  • Kalvovahvuutta helposti
  • Säästöä työvaiheissa
  • Erinomainen vesihöyrytiiveys
  • VTT:n sertifioima
  • M1-tuotehyväksyntä

Asuntojen märkätilojen vedeneristys ja laatoitus.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Asuntojen ja hotellihuoneiden pesu- ja WC-tilat sekä kodinhoitohuoneet. Soveltuu ainoastaan jatkuvasti lämpimänän olevien tilojen vedeneristykseen.

Soveltuvat laatat

Märkätiloihin tarkoitetut kaakeli- ja klinkkerilaatat.

 

Dokumentit

Työohjeet

Käyttökohteet

Asuntojen ja hotellihuoneiden pesu- ja WC-tilat sekä kodinhoitohuoneet. Soveltuu ainoastaan jatkuvasti lämpimänän olevien tilojen vedeneristykseen.

Alusta

Alustaksi soveltuvat kivirakenteet kuten betoni, Kahi-harkko, kevytsoraharkko, poltettu tiili sekä seinissä myös märkätilaan soveltuvat levyt. Alustan, ilman sekä materiaalien lämpötilan tulee olla +15 °C - +25 °C. Alustan suhteellinen kosteus saa arviointisyvyydellä olla enintään 90 % RH RT 14-10984 mukaisesti mitattuna. Lattiakaivon, WC-istuimen tai pesualtaan viemärin, hanakulmarasioiden sekä muiden läpivientien tulee olla tukevasti paikoillaan ja sijoitettuna siten että vedeneristys voidaan toteuttaa. Hanakulmarasioiden on tultava vähintään 15 mm ulos seinäpinnasta ja lattialäpivientien vähintään 15mm valmiin lattiarakenteen yläpuolelle. Alustan on oltava luja, tasainen ja liikkumaton ja lattiakallistuksen vähintään 1:100 (kaivon lähellä 1:50). Alustasta poistetaan hiomalla tai jyrsimällä tartuntaa heikentävät aineet kuten heikot rappaukset ja sementtiliima. Tarvittaessa alustat tasoitetaan soveltuvalla sementtisideaineisella Weber-tasoitteella. Alustat imuroidaan.

Katso tarkemmat työohjeet esitteestä 8-75 weberSmart Vedeneristysjärjestelmä -työohje.

Videot