Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Comfort Lämpölattia

Ratkaisun edut

  • Vesikiertoinen lattialämmitys ja tyyppihyväksytty askeläänivaimennus yhdessä ja samassa järjestelmässä
  • Kevyt ja ohut rakenne
  • Kiertoveden lämpötilatarve enintään +35°C
  • Lämpöteknisesti tehokas ja nopeasti reagoiva lattiaratkaisu
  • Nopea ja edullinen asentaa
  • Cad-pohjainen suunnitteluohjelma

 

Nopeasti reagoiva lämpölattia normaaliin kerrostalo- ja rivitalorakentamiseen.

 

 

 

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Asuinkerrostalojen sekä omakoti- ja rivitalojen lämpölattiat.

Palonkestävyys

Palamaton

Värivaihtoehdot

Harmaa

Suositeltava kerrospaksuus

25-50 mm

Päällystyskelpoisuus

n. 1-3 viikkoa

Dokumentit

Työohjeet

Käyttökohteet

Asuinkerrostalojen sekä omakoti- ja rivitalojen lämpölattiat

Alusta

Kantava lattiarakenne

Työohjeet

Alustan käsittely

Alustan tulee olla luja, puhdas, kuiva ja pölytön. Suurimmat korkeuserot, kuten ontelolaattojen hammastukset, esioikaistaan tasoitteella. Asenna weber.floor 4960 Reunanauhat kaikkia pystyrakenteita vastaan ja kaikkien läpivientien ympäri. Asenna mahdollisesti tarvittavat topparit ja tiivistä mahdolliset vuodot ennen pumppausta. Comfort-levyt ja lämpöputket asennetaan lämmityssuunnitelman mukaisesti. Asenna weber.floor 4940 Erotuskangas "muotiksi". Nosta sitä noin 20 cm:n korkeudelle seinille ja teippaa tai niittaa kiinni. Limitä ulkonurkissa ja läpivientien kohdalla sitten, ettei tuore tasoite pääse vuotamaan muotista. Asenna weber.floor 4945 Lasikuituverkko (limitys vähintään 50 mm). 

Tasoitteen levitys

Levitä weber.vetonit 130 CORE Comfort Plaano pumppaamalla. Lattiapäällyste voidaan yleensä ilman lattialämmitystä asentaa 1-3 viikon kuluttua lämpötilan ollessa +20 °C ja ilman suhteellisen kosteuden RH 50 %. Koska lämmitysputket ovat kokonaan erillään tasoitelaatasta, lämmitys voi olla kytkettynä +15-20 °C:n lämpötilaan jopa pumppauksen aikana tai se voidaan kytkeä päälle heti pumppauksen jälkeen. Anna tasoitteen kovettua vähintään 24 tuntia ennen lämpötilan mahdollista nostamista. Tämän jälkeen lämpötilaa voi nostaa 5°C. Vältä yli +35 °C:n vedenlämpötiloja, kunnes lattiapäällyste on asennettu.

Käytännön neuvoja

Sulje lattialämpö edellisenä päivänä ennen lattian laatoittamista tai eri pinnoitteiden liimaamista. Anna laattalaastin tai liimojen kovettua kunnolla ennen lattialämmityksen uudelleenkytkemistä. Lisätietoja saat tasoitteiden tuotekorteista, Weber Tasoitelattiat -suunnitteluohjeesta (8-21), Comfort Lämpölattia -työohjeesta (8-26) ja lattiapäällystemateriaalien valmistajilta.

Huom!

Lattiaan ei saa tehdä kiinnityksiä poraamalla, ruuvaamalla tms. Kynnykset, kaappien sokkelit yms. kiinnitetään liimaamalla. Varmista, ettei parketinasentaja tai laatoittaja asenna pintamateriaalia putkia tai kantavia seiniä vasten.

Videot