Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Hyvälaatuisen betonin pintatasoitus pumppaamalla

Ratkaisun edut

  • Suojaa mattoliimoja ja päällysteitä saippuoitumiselta (Terveellisen sisäilman edellytys)
  • Helposti leviävä
  • Matala-alkalinen (pH alle 11)

Ratkaisuun liittyvät tuotteet

  1. weber MD 16
  2. webervetonit 110 fine

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Lattioiden tasoitus suurissa asuin- ja liikerakennuskohteissa.  
        

 

Palonkestävyys

A 2 fl sl (EN 13501-1)

Värivaihtoehdot

Harmaa

Suositeltava kerrospaksuus

5-30 mm

Päällystyskelpoisuus

n. 1-3 viikkoa

Työohjeet

Käyttökohteet

Lattioiden tasoitus suurissa asuin- ja liikerakennuskohteissa

Alusta

Kantava betonilaatta tai ontelolaatta

Työohjeet

Alustan käsittely

Hio tai poista kaikki ainekerrokset, jotka voivat heikentää tasoitteen tartuntaa (vanhat päällystemateriaalit, sementtiliima, rasva, liima jne.). Asenna mahdolliset tarvittavat topparit ja tiivistä mahdolliset vuodot ennen pumppausta. Jos seinät ovat imukykyiset (kipsilaasti tai -levyt), suosittelemme suojaamaan ne kosteudelta ja lialta käyttämällä seinillä weber.floor 4960 reunanauhoja. Tiivistä reunanauhojen liittymä lattianrajassa PU-vaahdolla tai akryylimassalla. Jos läpiviennit ovat ennestään irti alustasta/välipohjasta, ne tulee erottaa myös tulevasta uudesta tasoitteesta. Käytä reunanauhoja ja tiivistä hyvin, ettei tuore tasoite valu nauhojen alle. 

Pohjustus

Levitä laimennettu weber.vetonit MD16 Lattiadispersio pehmeällä harjalla. Vältä lätäköiden muodostumista. Anna dispersion kuivua läpinäkyväksi kalvoksi ennen seuraavaa käsittelyä (2-4 tuntia, enintään 48 tuntia). 

Tasoitteen levitys

Levitä weber.vetonit 110 FINE Plaano Plus pumppaamalla. Sekoitusohjeet ja työolosuhteet löytyvät tasoitteen tuotekortista.

Lattianpäällystys

Alustan ollessa kuiva lattiapäällyste voidaan yleensä asentaa 1-3 viikon kuluttua lämpötilan ollessa +20 C ja ilman suhteellisen kosteuden RH 50%. Lisätietoja saa tasoitteiden tuotekorteista ja lattiapäällystemateriaalien valmistajalta.