Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber dB-lattia

Ratkaisun edut

  • Nopea asentaminen säästää aikaa ja rahaa
  • Ohuet rakennekerrokset
  • Kestää hyvin kovaakin kulutusta
  • Erittäin tasainen lattia
  • Voidaan tarvittaessa pinnoittaa esimerkiksi keinohartsipinnoitteilla

Askeläänilattia normaaliin kerrostalo- ja rivitalorakentamiseen.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Asuinkerrostalojen ja rivitalojen lattiarakenteet.

Palonkestävyys

Palamaton

Värivaihtoehdot

Harmaa

Suositeltava kerrospaksuus

20-50 mm

Päällystyskelpoisuus

n. 1-3 viikkoa

Työohjeet

Käyttökohteet

Asuinkerrostalojen ja rivitalojen lattiarakenteet

Alusta

Kantava lattiarakenne

Työohjeet

Alustan käsittely

Alustan tulee olla luja, puhdas, kuiva ja pölytön. Suurimmat korkeuserot, kuten ontelolaattojen hammastukset esioikaistaan tasoitteella. Asenna weber.floor 4960 Reunanauhat kaikkia pystyrakenteita vastaan ja kaikkien läpivientien ympäri. Asenna mahdollisesti tarvittavat topparit ja tiivistä mahdolliset vuodot ennen pumppausta. Asenna askeläänieriste. Varmista, että levyt ovat tukevasti alustaa vasten. Asenna Erotuskangas ”muotiksi”. Nosta sitä noin 20 cm seinille ja teippaa tai niittaa kiinni. Limitä ja/tai teippaa kangas ja käytä teippiä tai Vedeneristysmassaa ulkonurkissa ja läpivientien kohdalla siten, ettei tuore tasoite pääse vuotamaan muotista. Lattiaan voidaan halutessa asentaa sähkö- tai vesikiertoinen mukavuuslämmitys. Asenna weber.floor 4945 Lasikuituverkko (limitys vähintään 50 mm). 

Tasoitteen levitys

Levitä weber.vetonit 130 CORE Comfort Plaano pumppaamalla.

Lattianpäällystys

Lattiapäällyste voidaan yleensä ilman lattialämmitystä asentaa 1-3 viikon kuluttua lämpötilan ollessa +20 °C ja ilman suhteellisen kosteuden RH 50 %. Lisätietoja saat tasoitteiden tuotekorteista ja lattiapäällystemateriaalien valmistajalta.

Käytännön neuvoja

Vältä lattian pintakerrokseen kohdistuvaa voimakasta lämpölaajenemista antamalla tasoitteen kovettua ainakin 2 viikkoa ennen lattialämmityksen kytkemistä. Jos mahdollista, kytke lämmitys vasta, kun lattiapäällyste on asennettu.