Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Katso pintaa syvemmälle – turvallinen ja terveellinen Plaano-lattia

Pinnan alla avain terveelliseen sisäilmaan

Laajan tutkimuksemme mukaan ihmiset arvostavat kodeissaan oman hyvinvointinsa kannalta eniten raikasta ja terveellistä sisäilmaa, lämpömukavuutta, hiljaisuutta sekä esteettistä kodikkuutta. Lattialla on näissä suuri rooli, ja meillä Weberillä on vuosikymmenten kehitys- ja tutkimustoiminnan ansiosta lattioihin turvallisimmat ja toimivimmat ratkaisut. Pumpattavilla, itsestään tasoittuvilla ja nopeasti kuivuvilla Plaano-lattioilla varmistetaan sekä mahdollisimman tehokas ja taloudellinen rakentaminen että tasainen ja terveellinen lopputulos ilman pelkoa kosteus- ja sisäilmaongelmista.

Valtaosa suomalaisista kokee tutkimuksemme mukaan rakennusten vaikuttavan omaan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiinsa merkittävästi. Vietämme yli 90 prosenttia ajasta sisätiloissa, ja siksi ihmisten tärkeinä pitämät hyvä ja terveellinen sisäilma, lämpömukavuus, rauhallinen äänimaailma ja esteettinen kodikkuus tulisivat olla lähtökohtina kaikessa rakentamisessa.

Matala-alkalisuus ehkäisee sisäilmaongelmilta

Kaikki lattiatasoitteemme ovat matala-alkalisia. Useat sisäilmaongelmat johtuvat siitä, että rakennusvaiheessa lattiatasoite ei pääse kuivumaan täysin kuivaksi ennen kuin pinnoite asennetaan sen päälle. Tällöin kosteasta lattiasta pääsee nousemaan kosteutta aiheuttaen kemiallisia päästöjä sisäilmaan. Matala-alkaliset lattiatasoitteet estävät päästöjen pääsyn sisäilmaan. Ne siis toimivat kuin edullisena vakuutuksena sisäilmaongelmia vastaan.

Luotettava ja hiljainen lattia

Plaano-tasoitteet kuivuvat nopeasti, joka vähentää kosteuden aiheuttamia riskejä. Plaano valitaan sen turvallisuuden ja riskittömyyden vuoksi. Lisäksi saat kerralla suoran ja tasaisen lattian.

Hyvässä kodissa ääniympäristö on sopivan rauhallinen ja hiljainen. Meluisa koti ja rauhaton akustiikka voivat aiheuttaa tarpeetonta stressiä ja päänsärkyä. Kodin hyvä äänieristys ei rajoitu pelkästään seiniin ja kattoon, vaan myös lattia on otettava huomioon. Plaano-lattian Comfort-ratkaisu sisältää lattialämmityksen lisäksi myös askeläänieristyksen.

Lattian kuivuuden varmistamiseksi ja kosteusongelmien välttämiseksi olemme kehittäneet Kosteudenhallintapalvelun. Sen saa halutessaan kokonaispakettina, mikä helpottaa sinun urakkaasi ja huoltasi.

Taloudellinen ja helppo ratkaisu

Plaano-lattia on taloudellinen ratkaisu; teet säästöjä niin rakennus- kuin asumisvaiheessakin.

Muun muassa nopean kuivumisen sekä Kosteudenhallintapalvelun ansiosta työvaiheet soljuvat joutuisammin ja ajanhallinta helpottuu, mikä heijastuu kustannuksiin. Lisäksi luja Plaano-lattia kestää hyvin aikaa ja kulutusta.

Saat meiltä kaiken Plaano-lattiaan liittyen ja asentajaverkostomme tarjoaa avaimet käteen -asennusta ympäri Suomen. Lisäksi saat esimerkiksi neuvonta- ja suunnittelupalveluja, lattialämmitys- ja viilennyskokonaisuuksia sekä rakenteiden kosteudenhallintapalveluja. 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.