Weber Saint-Gobain - Official website of the company

MonoRoc taloyhtiöiden päätöksenteossa

MonoRoc – edut

  • Tasainen väri ja laaja värivalikoima
  • Asiantuntevaa neuvontaa
  • Hyvä kestävyys
  • Pitkä huoltoväli
  • Hyvä lämmön- ja ääneneristävyys
  • Yli kymmenen vuoden ja yli miljoonan julkisivuneliön kokemus

Suomen sijainti pohjoisella pallonpuoliskolla aiheuttaa omat haasteensa sekä elämiseen että rakentamiseen. Meillä on neljä vuodenaikaa, jotka aiheuttavat lämpötilavaihteluita kylmästä lämpimään välillä suhteellisen lyhyilläkin ajanjaksoilla. Jatkuva sulaminen ja jäätyminen ovat haasteita niin meille ihmisille kuin rakennuksillekin. 

Ilmastonmuutos kasvattaa julkisivuihin kohdistuvaa säärasitusta kaikkein eniten juuri täällä pohjoisessa ilmastossamme. Sateisuus lisääntyy Suomessa kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisesti talvella. Ilmastovyöhykkeiden siirtyessä pohjoisemmaksi lämpötila vaihtelee talvisin nollan asteen molemmin puolin suuressa osassa maata. Tiheät jäätymis-sulamissyklit sekä rankkasateiden ja tuulten voimistuminen nostavat julkisivujen säärasituksen huomattavasti aiempaa korkeammaksi.

MonoRoc-järjestelmä kestää Suomen välillä hyvinkin ankaraa säärasitusta, oli sitten keskikesä tai ydintalvi. MonoRoc-järjestelmällä rapattu ja pinnoitettu julkisivu on vettä hylkivä, joten rakenne pysyy kuivana ja pakkasrapautuminen vähenee huomattavasti. Mikäli rakenteeseen pääsee kosteutta, se pääsee poistumaan siitä tehokkaasti rakenteen hyvän vesihöyrynläpäisevyyden ansiosta.

Markkinajohtajana Weber tarjoaa kattavaa tukea koko julkisivuremontin ajan, suunnittelusta tekijöiden valintaan ja toteutukseen asti.