Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Palvelut

Weber tarjoaa asiakkailleen tuotteiden ja ratkaisujen lisäksi monipuolisia palveluja, jotka helpottavat rakenteiden suunnittelua, rakentamista ja ylläpitoa.

DocShop-dokumenttityökalu

DocShop-dokumenttityökalu

DocShop-työkalun avulla saat ladattua itsellesi helposti ja vaivattomasti tarvitsemasi tärkeät tuotedokumentit esimerkiksi talokirjaa varten.

Weber Opisto

Weber Opisto

Weber Opisto tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa täydennyskoulutusta. Järjestämme asiakkaillemme maksuttomia kursseja, joilla asiantuntemus on alan huippuluokkaa ja hyöty konkreettinen.

WeberApp

WeberApp

Nyt saat Weberin koko laajan tarjonnan puhelimeesi. Lataa puhelimeesi Weber App ja käytössäsi ovat mm. kattavat tuotetiedot, tuotedokumentit, värikartat, työohjevideot sekä rahtilaskuri. Tämän palvelun saat käyttöösi veloituksetta.

Laskentapalvelut

Laskentapalvelut

Weber tarjoaa suunnittelijoille ilmaiseksi monenlaisia työtä helpottavia laskentaohjelmia. Osa laskureista toimii verkossa, osa taas edellyttää laskentaohjelman lataamista työasemalle. Autamme tarvittaessa ohjelmien käytössä.

Mallidetaljit

Mallidetaljit

Mallidetaljit ovat A4-kokoisia dwg-kuvia ja jokaisesta mallista on saatavissa pdf-tiedosto selailua varten. Suunnitelmat on tallennettu Weberin aineistopankkiin. Oheisten linkkien avulla suunitelmia voi selailla ja niitä voidaan tarvittaessa tallentaa myöhempää jatkosuunnittelua varten.

Mallityöselostukset

Mallityöselostukset

Weber on laatinut kehittämilleen ratkaisuille mallityöselostuksia suunnittelun pohjaksi. Mallityöselostuksia voi hakea oheisen työkalun avulla ja niistä voi tallentaa muokattavan version liitettäväksi kohdekohtaiseen työselostukseen.

Esitteet ja ohjeet

Esitteet ja ohjeet

Vuosittain ilmestyvän Weber Oppaan lisäksi julkaisemme lukuisia suunnittelu- ja työohjeita sekä ratkaisuesitteitä. Julkaisut on saatavissa verkkopalvelustamme sähköisessä muodossa, osa julkaisuista on myös tilattavissa esitepalvelustamme.

Aineistopankki

Aineistopankki

Aineistopankki on tarkoitettu palvelemaan vain Weberin tuotteiden markkinointia. Aineistopankki sisältää suunnitteluohjeita, tuotekuvia, kuvia rakenneratkaisuista ja rakennuskohteista sekä mainos- ja markkinointimateriaalia.

Weberin värimaailma

Weberin värimaailma

Weber tarjoaa useita julkisivuvärien valintaan mietittyjä työkaluja. Weber värisuunnitteluoppaassa kerrotaan värien valinnasta ja värien kokemisesta. Weberin värityökalulla ja sokkelipinnoituksen väritestillä voi testata yhteensopivia väriyhdistelmiä.

Referenssit

Referenssit

Weber on mukana monenlaisissa uudisrakennus- ja korjauskohteissa. Täältä löytyy tietoja kohteista, niiden suunnittelijoista ja tekisjöistä sekä käytetyistä ratkaisuista ja tuotteista.

Työmaakalusto

Työmaakalusto

Weber on kehittänyt kalustoratkaisut kuivalaastien käsittelyyn. Ne helpottavat laastin vastaanottoa ja varastointia työmaalla. Oikeat laitevalinnat laastien sekoituksessa ja työpisteeseen siirrossa nopeuttavat työtä ja varmistavat laadukkaan lopputuloksen.

Neuvonta

Neuvonta

Kattavin tieto Weberin tuotteista, ratkaisuista ja palveluista löytyy tästä verkkopalvelusta. Jos et kuitenkaan löydä täältä vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä puhelimitse neuvontapuhelimeemme tai lähettää meille kyselyn.

Tuotehyväksynnät

Tuotehyväksynnät

Ce-merkintä, DoP, Suoritustasoilmoitus

Dokumentit

Dokumentit

Tuotekortit, suoritustasoilmoitukset (DoP), M1-luokitukset, EPD-ympäristöselosteet, pakkausten hävitysohjeet sekä käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät tästä kootusti.