Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Laskentapalvelut

Weber tarjoaa suunnittelijoille ilmaiseksi monenlaisia työtä helpottavia laskentaohjelmia. Osa laskureista toimii verkossa, osa taas edellyttää laskentaohjelman lataamista työasemalle. Autamme tarvittaessa ohjelmien käytössä.

Olemme lisäksi mukana laajassa rakennusalan laskentaohjelmia tarjoavassa verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa on tarjolla kymmenittäin ohjelmia eri tuotteiden määrälaskentaan, energialaskentaan, arkkitehtisuunnittelun avuksi sekä rakennesuunnittelun tueksi. Suurin osa verkkopalvelun ohjelmista on käyttäjälle ilmaisia. 

Laskentapalvelu löytyy osoitteesta

 

Hormilaskuri

Hormilaskuri

Leca® hormilaskurilla voit kätevästi laskea tarvitsemasi Leca® hormin tarvikkeiden määrän ja saada hormitoimitukselle hinnastomme mukaisen suositushinnan. Lisäksi voit laskea arvion rahtikustannuksista. Voit tulostaa laskelman ja pyytää tarkan hinnan rauta- tai rakennustarvikeliikkeestä.

Perustuslaskuri

Perustuslaskuri

Leca® perustuslaskurilla saat helposti laskettua Leca® harkkoperustuksen kokonaishinta-arvion tai materiaalimenekin matalaperustukseen. Urakoituna -palvelu on toistaiseksi tarjolla erikseen merkityllä alueella, materiaalitarjouksen saa koko Suomessa. Voit lähettää laskelman suoraan lähimpään rauta- tai rakennustarvikeliikkeeseen ja pyytää tarkan hinnan.

Märkätilalaskuri

Märkätilalaskuri

Voit laskea koko kylpyhuoneen seinärakenteineen, kylpyhuoneen seinät ja lattia tasoitettuna, vesieristettynä ja laatoitettuna tai kylpyhuoneen pelkästään vesieristettynä ja laatoitettuna. Laskuri ohjaa oikeisiin valintoihin ja tuloksena on tarvikeluettelo menekkeineen.

Rahtilaskuri

Rahtilaskuri

Tämä rahtilaskuri on tarkoitettu Saint-Gobain Weber Oy Ab:n asiakkaiden käyttöön. Laskuri laskee arvion rahtikustannuksista asiakkaan antamien tietojen perusteella. Etäisyyksien laskenta perustuu keskimääräisiin etäisyyksiin postinumeroalueiden välillä. Rahtiarviot perustuvat Saint-Gobain Weber Oy Ab:n kulloinkin voimassa oleviin rahtihinnastoihin.

Moisturecalc-kosteuslaskuri

Moisturecalc-kosteuslaskuri

Laskenta aloitetaan valitsemalla ensin käytettävä lattiatasoite ja tasoitekerroksen paksuus. Lattiatasoitteen valinnassa on esitetty suositeltavat tasoitepaksuudet tuotteittain. Laskennassa käytettävät tasoitteet ovat normaalisti kovettuvia tasoitteita.

Askeläänitasoluvun laskentaohjelma – EN 12354

Askeläänitasoluvun laskentaohjelma – EN 12354

Ohjelma laskee askeläänitasoluvun standardin EN 12354-1/2:2000 mukaisesti. Laskennassa huomioidaan seinärakenteet, huoneen koko ja haluttaessa myös lattiapinnoitteet sekä alakaton vaikutus.

Kahi-ääneneristävyyslaskin

Kahi-ääneneristävyyslaskin

Kahi-ääneneristyslaskuri on EN-standardeihin (EN 12354-1 ja 12354-2) perustuva laskin, jolla voidaan laskea huoneiden välisten seinien, kaksirunkoisten talojen välisten seinien ja askeläänen ääneneristysarvoja. Ohjelma mahdollistaa eri suunnitelmavaihtoehtojen vertaamisen nopeasti ja helposti.

Leca® ja Kahi-harkot sovellus

Leca® ja Kahi-harkot sovellus

Sovellus sisältää harkkoseinien rakennetyypit, kevytsora-, kahi- ja eristeharkko-objektin sekä laajennuksen, jonka avulla suunnittelija voi tehdä kokonaisen rakennuksen mallin harkoista automaattisesti detaljisuunnittelua tai määrälaskentaa varten.

Leca® harkkorakenteiden lujuuslaskenta

Leca® harkkorakenteiden lujuuslaskenta

Leca-rakenteiden Eurocoden mukaisilla suunnitteluohjelmien avulla on helppo määrittää rakenteen kestävyys maanpainekuormituksessa sekä rakenteen pystykuormankestävyys. Ohjelmat toimivat taulukkolaskentaperiaatteella.