Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Leca® ja Kahi-harkot sovellus

Graphisoft ArchiCAD ohjelmaan on nyt saatavilla WEBER LECA® ja KAHI HARKOT- SOVELLUS. Sovellus sisältää Leca® ja Kahi-harkkojen GDL objektit ja rakennetyypit.

Lisäksi sovelluksessa on laajennusosa, joka automaattisesti harkottaa eli muuttaa halutut seinät harkoiksi. Sovellus sisältää Leca® Lex perusharkkojen, Leca® Eristeharkkojen, Leca® Valueristeharkkojen ja Kahi-harkkojen GDL objektit sekä rakennetyypit. Harkotus toimii LECA®- ja KAHI- rakennetyypeillä, mutta lisäksi sitä on mahdollista käyttää ArchiCadin muissakin rakennetyypeissä. Sovellus on erinomainen työkalu detaljisuunnitteluun ja määrälaskentaan. 

Sovellus on päivitetty. Graphisoft ArchiCAD ohjelmalla käytettävä sovellus toimii nyt myös uusimmissa ArchiCAD 18 versioissa sekä ArchiCAD SE 2014-Start Edition versioissa.

Sovelluksen asennus

Jos olet kiinnostunut sovelluksesta, täytä allaoleva lomake ja lähetä se meille. Saat tämän jälkeen latauslinkin ja ohjeet sovelluksen asentamisesta työasemallesi. Antamiesi tietojen avulla voimme toimittaa sinulle sovellusta koskevia päivityksia ja uutisia.

Sovelluksen käyttöohje

Voit tutustua sovellukseen lataamalla käyttöohje aineistopankistamme.

Lataa käyttöohje

Sovelluksen tilaus

Halutessasi saat latauslinkin myös antamatta tietojasi. Asiakastietoja pyydämme laskurin päivityksistä ilmoittamista varten. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, ellet erikseen anna lupaa markkinointiin.