Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Weber Opisto

Weber Opisto tarjoaa rakennusalan ammattilaisille työhön sopivaa maksutonta täydennyskoulutusta. Kurssiesittelyistä löytyvät kunkin koulutusaiheen yksityiskohtaisempi sisältö.

Kevätkauden koulutukset julkaistaan vuodenvaihteessa ja syyskauden aikataulu elokuussa. Koulutuskalenteri elää silti jatkuvasti ja uusia koulutuksia lisätään kalenteriin myös kauden aikana.

Tietojen päivitys kannattaa

Toimitpa rakentamisen tai rakennustarvikemyynnin parissa, Weber Opisto tarjoaa työhösi sopivaa täydennyskoulutusta. Saat tiiviissä paketissa tietoa juuri sinun kannaltasi tärkeistä työmenetelmistä, Weberin kehittämistä rakenneratkaisuista tai yksittäisten tuotteiden ominaisuuksista. Parhaimmillaan tietojen päivitys auttaa tehostamaan työtä, parantamaan tuloksia sekä välttämään turhia virheitä.

Teoriaa ja käytäntöä

Ei yksin teoriaa, ei yksin käytäntöä vaan molempia yhdessä! Teorian yhdistäminen käytäntöön auttaa nopeasti ymmärtämään uuden asiakokonaisuuden ja soveltamaan tietoa heti käytäntöön. Kukin kurssi on intensiivinen, maksimissaan työpäivän mittainen kokonaisuus, ja kouluttajat ovat oman alansa asiantuntijoita.

Kurssitodistus

Kurssin käyneille jaetaan osallistumistodistus. Märkätilakoulutuksen ja siihen liittyvän kirjallisen kokeen hyväksytysti suorittanut asentaja saa lisäksi märkätilapassin, joka toimii työmaalla todistuksena märkätilaosaamisesta. 

Koulutuksia ympäri Suomen

Weber Opisto toimii Vantaalla keskusvarastomme yhteydessä ja Varsinais-Suomessa Paraisilla tuotekehitysyksikkömme tiloissa. Luentotila ja työpaja tarjoavat erinomaiset puitteet koulutukselle. Järjestämme koulutustilaisuuksia myös muualla Suomessa oppilaitosten ja yhteistyökumppanien tiloissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Mistä lisätietoa?

Weber Opiston kurssikalenteri laaditaan puoleksi vuodeksi kerrallaan. Välilehdiltä löytyvät tarkemmat kurssiesittelyt ja tapahtumakalenteri, jonka kautta tilaisuuksiin voi ilmoittautua. Vaihtoehtoisesti ilmoittautuminen onnistuu sähköpostilla tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta laidasta. Tilaisuudet ovat maksuttomia.