Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Sisäpintojen huoltomaalaus

Ratkaisun edut

  • Estää seinään imeytyneitä hajuja kulkeutumasta huoneilmaan
  • Estää värjäytymien läpilyönnit
  • Tarttuu hyvin alustaan
  • Hyvä vesihöyrynläpäisevyys

Ratkaisuun liittyvät tuotteet

  1. weber Hajunsyöjämaali
  2. weber Silcomaali

Kiviaineisten vanhojen likaantuneiden sisäpintojen huoltomaalaus. Soveltuu myös kipsilevypinnoille ja vanhoille tasoitepintaisille ruiskukatoille.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Huokoisiin kiviainespintoihin on saattanut imeytyä nikotiinia, nokea, tussia, öljyä tai vettä, joka tulee näkyville tahroina myös huoltomaalauksen läpi. weber Hajunsyöjämaali estää tehokkaasti hajuja ja muita ilman epäpuhtauksia kulkeutumasta huoneilmaan. Myös värjäytymien läpilyöntiriskiä voi huomattavasti vähentää käyttämällä huoltomaalauksen yhteydessä weber Hajunsyöjämaalia.

Dokumentit

Työohjeet

Käyttökohteet

Huokoisiin kiviainespintoihin on saattanut imeytyä nikotiinia, nokea, tussia, öljyä tai vettä, joka tulee näkyville tahroina myös huoltomaalauksen läpi. weber Hajunsyöjämaali estää tehokkaasti hajuja ja muita ilman epäpuhtauksia kulkeutumasta huoneilmaan. Myös värjäytymien läpilyöntiriskiä voi huomattavasti vähentää käyttämällä huoltomaalauksen yhteydessä weber Hajunsyöjämaalia.

Työohjeet

Käsiteltävät pinnat (seinä / katto) puhdistetaan liasta ja pölystä. Kaikki epäpuhtaudet ja heikosti alustassaan kiinni olevat vanhat pinnoitteet tai maalit tulee poistaa huolellisesti. Tämän jälkeen pinnat maalataan weber Hajunsyöjämaalilla (akryylipohjainen tuote) tuotekortin ohjeiden mukaisesti. Tarvittaessa pinnat tasoitetaan alusmateriaalin kanssa yhteensopivilla Weberin laasteilla tai tasoitteilla, kuten esim. L (pohjatasoite) ja LR+ (pintatasoite). Pintamaalaus tehdään weber Silcomaalilla tai weber Silikaattimaalilla tasoitteen kuivuttua tuotekortin ohjeiden mukaisesti.

 

Huom!

Vanhat tasoitepintaiset ruiskukatot voidaan helposti huoltaa tällä ratkaisulla ja se soveltuu myös kipsilevypinnoille. Vaikka ratkaisu vähentää huomattavasti epäpuhtauksien aiheuttamia hajuhaittoja, se ei ole vesihöyrylle tiivis mahdollistaen rakenteiden kuivumisen. Ei suositella käytettäväksi märkätiloissa.