Weber Saint-Gobain - Official website of the company

weber 2-K Polyuretaanielastomeeri

weber 2-K Polyuretaanielastomeeri

Tuotteen edut

  • M1-luokiteltu
  • Soveltuu käytettäväksi sisä- ja ulkotiloihin
  • Täysin hajuton
  • Helppo levittää ja työstää
  • M1-luokiteltu kokonaisjärjestelmä, jos pohjusteena käytetään weberfloor 4712 Tiivistysepoksia

2-komponenttinen, liuotinvapaa polyuretaanielastomeeri parvekelattioiden vedeneristyspinnoittamiseen. Pinnoite on UV-suojattu ja se kestää erinomaisesti säärasitusta. Kovettuneella tuotteella on hyvät mekaaniset ominaisuudet ja se kestää hyvin kemikaalirasituksia.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Parvekkeiden, luhtikäytävien ja portaiden vedeneristyspinnoittaminen. Voidaan tehdä ohutkalvo- tai vedeneristyspinnoituksena. Tuote on M1-luokiteltu. Pinnoite on täysin hajuton ja soveltuu siksi erinomaisesti myös sisätiloihin. Viimeistelyyn suositellaan käytettäväksi weberfloor 4919 Mosaiikkihiutaleita.

Tuotehyväksynnät

  • CE
  • M1

Dokumentit

Ominaisuudet

Tuotekuvaus

Menekki Kalvopaksuus: n. 800 µm/1,1 kg/m²
Kalvopaksuus: 1,0 mm/1,4 kg/m²
Sekoitussuhde Osa A: Osa B 4 : 1 paino-osissa.
Käyttölämpötila +5...+25 °C
Käyttöaika 60 min (+20 °C)
Kuivumisaika Kosketuskuiva 6-24 h.
Täysin kovettunut 7 vrk.
Pintakovuus Shore-kovuus: Shore A n. 85
Tiheys n. 1,4 kg/dm³
Värisävy Varastotuotteina RAL7032 ja RAL7035, saatavana tilauksesta kaikissa RAL-värisävyissä.
Säilyvyysaika Vähintään 12 kk valmistuspäivämäärästä (avaamaton pakkaus, suoralta auringonvalolta ja pakkaselta suojattuna, kuiva ja viileä +10...+25 °C tila)
Pakkaus 10 kg:n yhdistelmäpakkaus (A-komponentti: 8,0 kg, B-komponentti: 2,0 kg)
Tuotehyväksynnät CE,  M1

Työohjeet

Käyttökohteet

Parvekkeiden, luhtikäytävien ja portaiden vedeneristyspinnoittaminen. Voidaan tehdä ohutkalvo- tai vedeneristyspinnoituksena. Tuote on M1-luokiteltu. Pinnoite on täysin hajuton ja soveltuu siksi erinomaisesti myös sisätiloihin. Viimeistelyyn suositellaan käytettäväksi weberfloor 4919 Mosaiikkihiutaleita.

Alusta

Alusta voidaan pohjustaa käyttämällä M1-luokiteltua weberfloor 4712 Tiivistyspohjustetta tai webertec 2-K Epoksipohjusteella.

Vaihtoehto 1:
M1-luokiteltu pinnoitusjärjestelmä, jonka kaikki osat ovat M1-luokiteltuja.

Alusta pohjustetaan weberfloor 4712 Tiivistyspohjusteella tuotekortin ohjeiden mukaisesti. Tuoreelle pohjustetulle pinnalle on aina suositeltua heittää webertec Kvartsihiekkaa (0,1-0,6 mm) tartunnaksi.

Vaihtoehto 2:
Alusta pohjustetaan webertec 2-K Epoksipohjusteella tuotekortin ohjeistuksen mukaisesti. Tuoreelle pohjustetulle pinnalle on aina suositeltua heittää webertec Kvartsihiekkaa (0,1-0,6 mm) tartunnaksi.

Olosuhteet:
Alustan tulee olla riittävän kuiva ennen pohjusteen levittämistä (maks. RH 90 %). Ilman ja alustan lämpötilan tulee olla vähintään +8 °C (ja enintään +30 °C) ja 3 °C yli kastepisteen. Ilman suhteellinen kosteus saa olla enintään 80 %. Pohjusteen tulee olla täysin kuivunut ennen pinnoitteen levittämistä. Tarkat työohjeet löytyvät ko. tuotteiden tuotekorteista tai parvekelattian vedeneristyspinnoituksen työohjeesta.

Sekoitus

Tuote sekoitetaan n. 5 min ajan tasalaatuiseksi hidaskierroksisella (maks. 400 rpm) vispiläporakoneella välttäen ilman sekoittumista pinnoitteeseen. Pinnoite suositellaan sekoitettavaksi omassa peltiastiassaan. Annosteluvirheiden välttämiseksi suositellaan sekoittamaan aina kokonaisia astioita kerrallaan. Tuotetta voidaan ohentaa hyvin lämpimällä säällä sekä matalissa lämpötiloissa, työstettävyyden parantamiseksi. Ohenimena käytetään webertec PU-ohenninta. Korkeita jalkalistoja pinnoitettaessa voi olla tarpeen paksuntaa pinnoitetta. Materiaalin paksuntamiseen käytetään webertec PU-paksunninta. Tuotteella voidaan tehdä pinnoituksia matalissa lämpötiloissa (yli +2 °C), kun niihin lisätään weber 2-K kiihdytintä. Katso tarkat tiedot työohjeistuksista.

Työohjeet

Tuote tulee levittää laskeviin lämpötiloihin. Tuote levitetään jalkalistoille pensselillä ja lattiapinnalle n. 100 mm leveänä kaistana. Lattialle kaadetaan tuote lammikoksi ja levitetään esim. hammaslastalla. Pinta tasataan välittömästi piikkitelalla. Parvekelaatan otsapinnalle tuote levitetään telalla tai pensselillä. Ensimmäisen kerroksen tulee olla täysin kovettunut ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Ennen uudelleenpinnoitusta pinta puhdistetaan tarvittaessa webertec PU-ohentimella. Työvälineet puhdistetaan tuoreena webertec PU-ohentimella tai ksyleenillä.

Huom!

Värillisissä pinnoitemateriaaleissa esiintyy vähäisiä sävyeroja eri valmistuserien välillä. Tämä tulee ottaa huomioon työnsuunnittelussa suuria yhtenäisiä alueita tehtäessä. Yhtenäisille pinnoille tulee käyttää saman valmistuserän (katso etiketistä) tuotetta.

Huolto-ohje

Tuotteen mekaanista ja kemiallista puhdistusta tulee välttää ennen lopullisen lujuuden saavuttamista (7 vrk). Tämän jälkeen pintaa voidaan puhdistaa kotitalouksien neutraaleilla puhdistusaineilla ja -välineillä.

Viini, kahvi, puiden ja kasvien lehdet sekä kukkien terälehdet saattavat aiheuttaa pinnan värjääntymistä, mutta eivät vaikuta pinnoitteen teknisiin ominaisuuksiin.

Vastuuvapauslauseke

Tuotteen käyttöön liittyvät rajoitukset: katso tarkemmat tiedot Weberin suunnittelu- ja työohjeista sekä toimitusehdoista.

Tuotekoodit

Tuotekoodit

Värisävy EAN-koodi Pakkauskoko Pakkausyksikkö Pakkausta/lava
RAL 7032 6415910031138 10 kg Yhdistelmäpakkaus (A-komponentti: 8,0 kg, B-komponentti: 2,0 kg) 28
RAL 7035 6415910032005 10 kg Yhdistelmäpakkaus (A-komponentti: 8,0 kg, B-komponentti: 2,0 kg) 28