Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutisia

AlkaDry® – uusi teknologia terveiden lattioiden puolesta

6. maaliskuuta 2019

Oli lattiapäällyste sitten muovia tai jotakin muuta, terve ja turvallinen lattia sekä ennalta määritelty tiukka aikataulu on usein haastava yhdistelmä. Yksilöllisen AlkaDry®-teknologian avulla varmistat, että lattia on toimiva ja turvallinen – myös kymmenien vuosien päästä.

Weber Opas 2019 on ilmestynyt!

1. maaliskuuta 2019

Maaliskuu toi mukanaan myös päivitetyn Weber Oppaan.

Siirrymme kierrätettäviin EUR-lavoihin 1.3.2019

28. helmikuuta 2019

Teemme jatkuvasti työtä vähentääksemme toimintamme ympäristövaikutuksia. Toimintaamme ohjaavat Saint-Gobain-konsernin resurssitehokkuuden periaatteet ja Weberin sertifioitu ISO 14001 -ympäristöjohtamisjärjestelmä.

Matala-alkalinen tasoite kuuluu betonialustan ja muovimaton väliin

25. helmikuuta 2019

Muovimattopinnoitteisten lattioiden ja sisäilmaongelmien yhteys on puhuttanut rakennusalaa jo vuosia. Usein syytetään liian kosteaksi jäänyttä betonia, mutta se on vain osa totuutta. Tampereen yliopiston tutkimushankeen ensimmäisessä vaiheessa on vahvistunut, että toinen vähintään yhtä tärkeä tekijä...

Saint-Gobain on Top Employer 2019 -huipputyönantaja

11. helmikuuta 2019

Saint-Gobain on jälleen palkittu Top Employer -sertifikaatilla niin Suomessa, Euroopassa kuin kansainvälisestikin: olemme nyt Top Employer Suomi, Top Employer Europe ja Top Employer Global 2019.

Uusi terveydenhuollon sivusto on julkaistu!

7. helmikuuta 2019

Uusi terveydenhuollon sivusto on kohdennettu terveydenhuollon rakennushankkeissa mukana oleville toiminnallisen suunnittelun asiantuntijoille.

Vedeneristysjärjestelmien detaljeja päivitetty

17. joulukuuta 2018

Olemme päivittäneet vedeneristysjärjestelmien detaljit.

Asiakaspalvelun aukioloajat jouluna ja vuodenvaihteessa

14. joulukuuta 2018

Asiakaspalvelumme palvelee pe 21.12. ja ma 31.12. poikkeuksellisesti klo 8–14. Tilauksia ja muita yhteydenottoja voi kuitenkin tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@saint-gobain.com

Saint-Gobain Finland mukana Hyvä joulumieli -keräyksessä

13. joulukuuta 2018

Tänäkin vuonna olemme mukana Hyvä joulumieli -keräyksessä, joka on jokavuotinen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.

Lukuisia tuotteitamme voidaan käyttää joutsenmerkityissä rakennuksissa

1. marraskuuta 2018

Oheisessa listauksessa mainitut tuotteet täyttävät kaikki joutsenmerkityissä rakennuksissa käytettäville materiaaleille asetetut kriteerit. Päivitetty 14.3.2019.