Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutisia

Vedeneristysjärjestelmien detaljeja päivitetty

17. joulukuuta 2018

Olemme päivittäneet vedeneristysjärjestelmien detaljit.

Asiakaspalvelun aukioloajat jouluna ja vuodenvaihteessa

14. joulukuuta 2018

Asiakaspalvelumme palvelee pe 21.12. ja ma 31.12. poikkeuksellisesti klo 8–14. Tilauksia ja muita yhteydenottoja voi kuitenkin tehdä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@saint-gobain.com

Saint-Gobain Finland mukana Hyvä joulumieli -keräyksessä

13. joulukuuta 2018

Tänäkin vuonna olemme mukana Hyvä joulumieli -keräyksessä, joka on jokavuotinen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.

Lukuisia tuotteitamme voidaan käyttää joutsenmerkityissä rakennuksissa

1. marraskuuta 2018

Oheisessa listauksessa mainitut tuotteet täyttävät kaikki joutsenmerkityissä rakennuksissa käytettäville materiaaleille asetetut kriteerit.

Olemme uudistaneet kiinnityslaastivalikoimamme

31. lokakuuta 2018

Olemme uudistaneet kiinnityslaastivalikoimamme ja kehittäneet tuotteidemme ominaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Asiointi kanssamme helpottuu 1.10.2018 alkaen

1. lokakuuta 2018

Lokakuusta alkaen asiointi asiakaspalvelumme kanssa helpottuu. Kaipasit sitten apua tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa tai muuta neuvontaa ja tukea, voit hoitaa sen jatkossa yhdellä puhelinsoitolla Gyprocin, ISOVERin ja Weberin yhteiseen asiakaspalveluun.

Weber Opiston uunituore koulutuskalenteri ulkona!

17. elokuuta 2018

Olemme julkaisseet syksyn koulutuskalenterin. Tänä syksynä painottuvat laatoitusaiheiset koulutukset, ja sille puolelle onkin tulossa syksyn mittaan paljon uutta.

Suomi edelläkävijä Level(s)-mittareiden testauksessa

12. keskuuta 2018

Helsingissä järjestettiin 6. kesäkuuta Ympäristöministeriön isännöimä työpaja Level(s)-mittariston testaajien kesken. Testauksessa selvitetään rakennusten energiatehokkuutta ja elinkaaren hiilijalanjälkeä ensimmäistä kertaa EU:n ehdottamalla menetelmällä. Suomesta testataan asuinrakennuksia, kouluja...

Vedeneristysjärjestelmien detaljit nyt ladattavissa

25. toukokuuta 2018

Tiesithän, että voit ladata itsellesi mallidetaljit useista eri ratkaisuistamme sivuiltamme! Uusimpana valikoimaan on lisätty nyt vedeneristysjärjestelmien ja -ratkaisujen detaljeja.

Kestävä rakentaminen ja vastuullisuus liiketoimintamme ytimessä

23. huhtikuuta 2018

Saint-Gobainin strategian ytimessä on vastuullisuus ja kestävä, vihreä rakentaminen. Suurena yrityksenä haluamme toimia esimerkkinä muille ja osaltamme kehittää koko rakennusalaa vastuullisemmaksi. Jotta tämä onnistuu, vastuullisuus tulee olla hyvin sisäistetty ja tiedostettu henkilöstömme tasolla. ...