Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutisia

Weber Opiston uunituore koulutuskalenteri ulkona!

17. elokuuta 2018

Olemme julkaisseet syksyn koulutuskalenterin. Tänä syksynä painottuvat laatoitusaiheiset koulutukset, ja sille puolelle onkin tulossa syksyn mittaan paljon uutta.

Suomi edelläkävijä Level(s)-mittareiden testauksessa

12. keskuuta 2018

Helsingissä järjestettiin 6. kesäkuuta Ympäristöministeriön isännöimä työpaja Level(s)-mittariston testaajien kesken. Testauksessa selvitetään rakennusten energiatehokkuutta ja elinkaaren hiilijalanjälkeä ensimmäistä kertaa EU:n ehdottamalla menetelmällä. Suomesta testataan asuinrakennuksia, kouluja...

Vedeneristysjärjestelmien detaljit nyt ladattavissa

25. toukokuuta 2018

Tiesithän, että voit ladata itsellesi mallidetaljit useista eri ratkaisuistamme sivuiltamme! Uusimpana valikoimaan on lisätty nyt vedeneristysjärjestelmien ja -ratkaisujen detaljeja.

Kestävä rakentaminen ja vastuullisuus liiketoimintamme ytimessä

23. huhtikuuta 2018

Saint-Gobainin strategian ytimessä on vastuullisuus ja kestävä, vihreä rakentaminen. Suurena yrityksenä haluamme toimia esimerkkinä muille ja osaltamme kehittää koko rakennusalaa vastuullisemmaksi. Jotta tämä onnistuu, vastuullisuus tulee olla hyvin sisäistetty ja tiedostettu henkilöstömme tasolla. ...

Saint-Gobain sai tunnustuksen kestävän, vihreän rakentamisen edistämisestä

23. huhtikuuta 2018

Saint-Gobain palkittiin työstään kestävän, vihreän rakentamisen edistämiseksi Greenbuild Europe Leadership -tunnustuksella.

M1-luokitus weber neutral silicone Silikonille

18. huhtikuuta 2018

Uutuudellemme weber neutral silicone Silikonille on myönnetty M1-luokitus (rakennusmateriaalien päästöluokitus). M1-merkki kertoo, että tuote on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja että se on vakioiduissa testiolosuhteissa täyttänyt M1-luokalle asetetut vaatimukset.

Saint-Gobain vaihtoi vihreään sähköön Pohjoismaissa

27. maaliskuuta 2018

Vastuullisuus on meille tärkeä asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaita, vastuullisesti tuotettuja kestävän, vihreän rakentamisen tuotteita ja ratkaisuja.

Asiakaspalvelun aukioloajat pääsiäisenä

23. maaliskuuta 2018

Asiakaspalvelumme sulkee torstaina 29.3. poikkeuksellisesti jo klo 14. Pitkäperjantain 30.3. ja pääsiäismaanantain 2.4. olemme suljettuna. Toivotamme mukavaa pääsiäistä kaikille!

weberSmart ja muut nerokkaat vedeneristysjärjestelmämme

20. maaliskuuta 2018

Nyt on vedeneristäminen helppoa. weberSmart Vedeneristysjärjestelmässä eristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa. Fiksua! Tämä tuo sinulle säästöä niin ajassa kuin työkustannuksissa.

Weber Opas 2018 on ilmestynyt!

1. maaliskuuta 2018

Kattavasta rakentajan tietopankista saatavissa nyt uusi päivitetty versio.