Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutiskirjeet 2015

Kaikki Weberin sähköiset uutiskirjeet löytyvät tästä arkistosta viimeistään kuukauden kuluttua uutiskirjeen lähettämisestä. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan Weber verkkolehden tilausruutuun.

Weber verkkouutiset 8/2015

23.11.2015

Muhoksen uuden yläkoulun ja liikuntasalin 13 miljoonan euron rakennushankkeessa ehkäistiin mahdollisia sisäilmaongelmia Weberin matala-alkalisen tasoitteen avulla. hankkeen pääurakoitsijana toimi NCC Rakennus Oy.

Weberillä on tarjolla markkinoiden kattavin sisäilmakorjauspaketti. Kahi-rakenteiden ääneneristyslaskuri on päivitetty.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 7/2015

2.11.2015

Kankaan vanhan paperitehtaan siipiosan harjakaisia vietettiin 9.10.2015. Uusien käyttäjien muutto alkaa vuodenvaihteessa, jolloin Koulutuskuntayhtymän ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat aloittavat työskentelynsä Kankaalla. Korjaustyön yhteydessä havaittiin, että seinän rakenteeseen oli tullut mikrobikasvustoa, jota ei saatu tiilien saumoista pois. Riskinä oli, että kasvustosta tulee haitallisia päästöjä sisäilmaan. Ongelma ratkaistiin haitta-aineiden tiivistysratkaisuilla.

Verkkopalvelussamme olevat mallidetaljit päivittyvät jatkuvasti, nyt päivitettiin myös detaljeiden latausikkuna.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 6/2015

25.9.2015

Kerrostalo Lohjalla sai uuden elämän julkisivuremontin myötä. SerpoVent-levyrappauksella on kätevä toteuttaa nykyaikainen tuulettuva rapattu julkisivu, joka on kosteusteknisesti turvallinen, kestävä ja hyvän näköinen ja johon on helppo yhdistää myös lisälämmöneristys.
Leca® harkkorakenteiden kapasiteettilaskentaan on tehty pieniä päivityksiä.
Uusia sisäilmakorjausratkaisuja tulossa syksyn aikana.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 5/2015

17.6.2015

Linjasaneeraus eli kansankielellä putkiremontti on yksi taloyhtiön suurimpia hankkeita niin taloudellisesti kuin toteutuksellisestikin. Weber on mukana alan kehityksessä. Weber on kehittänyt kalustoratkaisuja kuivalaastien käsittelyyn. Ne helpottavat laastin vastaanottoa ja varastointia ahtailla työmailla. Putkiremonttien kova kolmikko myynnissä rautakaupoissa.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 4/2015

29.4.2015

Uudet Anturamuotit myynnissä. Anturamuotit toimitetaan sisäkkäin pinottuina ja ne kulkevat kätevästi samassa kuljetuksessa perustusharkkojen ja laastien kanssa.

Muovisäkit otettu käyttöön Paraisten tehtaalla. Kirjoitusalusta tilattavissa esitepalvelustamme

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 3/2015

30.3.2015

Weber oli mukana sisäilmastoseminaarissa. Suomessa ja Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa on löydetty merkittävä sisäilmaongelmien syy: alkalinen hydrolyysi.

Muurauslaastitn valikoimaan on lisätty neljä uutta väriä: puhtaan valkoinen Lumi, vaalean lämpimänharmaa Kielas, vaaleanruskea Mainas sekä vaalean siniharmaa Hirvas. Kahi-tuotteille laadittu EPD nyt jakelussa.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 2/2015

2.3.2015

Vuoden 2015 versio Weber Oppaasta on nyt jakelussa viimevuotisen tapaan. Tuotetietojen päivittämisien lisäksi oppaaseen on lisätty kuvallisia työohjeita sekä uusia sisäilmakorjausratkaisuja. Sisäpintojen tasoitusratkaisuja on myös täydennetty uusilla vaihtoehdoilla. Weber Opiston kevään koulutukset ovat alkaneet, ilmoittaudu kurssille!

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 1/2015

5.2.2015

Tampereen uusi maamerkki on nyt 88-metriä korkea Tornihotelli, jonka tarina alkoi jo vuonna 1999 asemakaavoituksen käynnistyessä.

Lahden Toriparkki on Lahden pysäköinnin toteuttama pysäköintilaitos Lahden keskustassa, kauppatorin alla.  Toriparkki-hanke on osa Lahden keskustan kehityssuunnitelmaa.

Lue lisää.