Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutiskirjeet 2016

Kaikki Weberin sähköiset uutiskirjeet löytyvät tästä arkistosta viimeistään kuukauden kuluttua uutiskirjeen lähettämisestä. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan Weber verkkolehden tilausruutuun.

Weber verkkouutiset 9/2016

24.11.2016

Weber on kehittänyt lattiarakentamisen palvelukokonaisuuden, jolla turvataan tasoitelattioiden laatu. Suomessa yhteistyössä Wiiste Oy:n kanssa kehitetty ja nykyteknologiaa hyödyntävä weber.floor Kosteudenhallintapalvelu toimii asioiden internetin periaatteella, ja sen avulla voidaan helposti varmistaa lattioiden rakentamisaikainen kosteudenhallinta. Uutuus nopeuttaa merkittävästi rakentamista ja auttaa alentamaan lattiarakentamisen suoria ja välillisiä kustannuksia.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 8/2016

30.9.2016

MonoRoc on yli kymmenen vuoden ja yli miljoonan neliömetrin kokemuksella markkinoiden johtava eristerappausratkaisu. Järjestelmän menestys perustuu monipuolisiin ulkonäkömahdollisuuksiin, erinomaiseen ääneneristävyyteen, pitkään käyttöikään ja hyvään iskunkestävyyteen.

Rakentamisen laatu koostuu monesta osatekijästä. Kestävät rakenteet ja materiaalit, huolellinen työsuoritus ja rakennusaikaisten olosuhteiden hallinta varmistavat osaltaan tilaajan tyytyväisyyden ja loppukäyttäjän viihtyvyyden. Näitä asioita käsitellään Rakennuslehden ja Weberin teemaseminaarissa.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 7/2016

20.9.2016

Saint Gobain Weber toteutti asiakastyytyväisyystutkimuksen, jonka käytännön toteutuksesta vastasi Innolink Research Oy. Tutkimuksen kohderyhmän muodostivat Weberin asiakkaat neljässä ryhmässä: rautakaupat, urakoitsijat, rakennusliikkeet ja suunnittelijat. 

Tutkimus toteutettiin puhelinhaastatteluilla kesä-heinäkuussa ja se perustuu yhteensä 305 asiakkaan arvioon sekä seuranta-aineistoon vuodelta 2014.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 6/2016

31.8.2016

Weber Opiston syyslukukausi on alkamassa. Maksuttomia ½-1 päivän mittaisia koulutuksia Weberin tarjoamista tuotteista ja rakenneratkaisuista järjestetään ympäri Suomen. Koulutuskalenteriin ja koulutuspäivien sisältöön voit tutustua Weber Opiston verkkosivuilla. Myyntityötä helpottaaksemme olemme koonneet tärkeimmät myynnin työkalut myös verkkokoulutukseen, joka muodostuu kahdesta n. 20 min kestävästä osiosta.

Laatoituskampanjamme käynnistyy. Helpotamme oikean kiinnityslaastin valintaa erilaisten apuvälineiden avulla. Alla kuvataan myymälään tarkoitettuja työkaluja, kuten lavakauluksia, ohjetarroja sekä pop-up telineitä. Olemme lisäksi rakentaneet verkkopalveluumme Laastiguru-valintakoneen sekä lisänneet kuvallisia työohjeita ja videoita

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 5/2016

24.5.2016

Energiatodistusasetukseen ja -laskentaan on tulossa muutoksia. Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:n ja D.O.F Tec Oy:n järjestämässä koulutustilaisuudessa käsiteltiin energialaskentaan liittyviä asioita. Mika Vuolle esitteli energiatodistukseen ja -laskentaan liittyvistä ajankohtaisia muutoksia.

Ilmastonmuutos lisää Suomessa julkisivuja rasittavia voimakkaita sateita ja tuulia sekä jäätymis-sulamissyklien määrää, kun lämpötila vaihtelee talvisin enemmän nollan molemmin puolin.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 4/2016

27.4.2016

Viime keväänä lanseerattu weber.vetonit SilcoPlus Pinnoite on jo useassa kohteessa erinomaiseksi valinnaksi osoittautunut pinnoite. Pinnoitteella saavutetaan voimakkaasti likaa hylkivä ja sadetta pitävä julkisivun pinta. Pinnoite on voimakkaasti hydrofobinen mutta silti hengittävä. Käyttämällä pinnoitetta julkisivu on helposti puhtaana pidettävä. SilcoPlusPinnoite on uhrautumaton, sen suojaava ominaisuus ei kulu eikä peseydy pois

Weber tarjoaa laattojen kiinnityslaasteja monenlaisiin tarpeisiin. Esimerkkejä oikean kiinnityslaastin valinnasta  saat oheisesta linkistä.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 3/2016

23.3.2016

Hakamäentielle kapealle tontille rakentuu näyttävä toimistokokonaisuus, joka koostuu kolmesta kuusikerroksisesta rakennuksesta. Rakentaminen alkoi keväällä 2014 ja rakennusaika oli 21 kuukautta. Hankkeen kustannusarvio on 57milj € ja bruttopinta-ala on 18000 neliömetriä. Julkisivuratkaisu on SerpoVent levyrappaus, jota kohteessa on noin 7000 m². SerpoVent-järjestelmä on Suomen olosuhteisiin kehitetty, tuulettuva levyrappausratkaisu uudis- ja korjausrakentamiseen

Weber on julkaissut suunnittelijoiden avuksi sisäilmakorjausratkaisujen mallidetaljeja. Mallidetaljit helpottavat Weberin korjausratkaisujen soveltamista kohteissa.

Weber on julkaissut tasoitelattioiden suunnitteluohjeen sekä uuden Weber Oppaan.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 2/2016

18.2.2016

weber.vetonit SUPRA on laastimaailman vetävin uutuus jolla teet työn entistäkin helpommin. Erinomaisen työstettävyyden lisäksi valumaton ja valkoinen SUPRA on jopa 30 % riittoisampi kuin tavanomaiset kiinnityslaastit. Ergonomisen kevyt SUPRA on loistokumppani kaikkiin laatoitushommiin. Älä jämähdä, vaan kokeile.

”Ilmaston lämpeneminen lisää Suomessa sateiden ja tuulen aiheuttamaa kosteusrasitusta julkisivuissa kaikkina vuodenaikoina”, tuotepäällikkö Antti Saajanlehto Weberiltä sanoo.

Uuden pontatun Leca® pilariharkon ansiosta keveiden rakennusten, kuten terassien, katosten ja kesämökkien pilariperustusten teko on nyt entistäkin kätevämpää!

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 1/2016

21.1.2016

Espoon Leppävaaraan rakennettavaan Asunto Oy Mestarinkatu 12:een valittiin Leca® sorakatto, joka on yleisin ratkaisu asuinkerrostalojen loivissa katoissa. Energiamääräysten kiristyessä jatkuvasti lisääntyneet talotekniikka-asennukset kulkevat kätevästi Leca® sorakerroksen sisällä, ja kevytsorasta on helppo muotoilla kattokaivoihin johtavat kallistukset.

Oulun rakennusvalvonnan johtaja Pekka Seppälä muistuttaa, että rakentamisen aikaisen kosteudenhallinnan lisäksi on erittäin tärkeää varata suunnittelulle riittävästi aikaa ja suunnitella rakenteet niin, ettei kosteus pääse esimerkiksi nousemaan kapillaarisesti maaperästä rakenteisiin. 

Lue lisää.