Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutiskirjeet 2017

Kaikki Weberin sähköiset uutiskirjeet löytyvät tästä arkistosta viimeistään kuukauden kuluttua uutiskirjeen lähettämisestä. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan Weber verkkolehden tilausruutuun.

Weber verkkouutiset 12/2017

28.12.2017

Tässä uutiskirjeessä katselemme videoita: kuulemme SerpoVent Julkisivujärjestelmästä rakennuttajanäkökulmasta, syvennymme DocShop-dokumenttityökalun käyttöön, kuulemme PARMArappauksesta ja inspiroidumme askartelubetonivideoiden myötä.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 11/2017

04.12.2017

Hyvin suunniteltu on kokonaan tehty. Olet varmaan joskus kuullut kyseisen sanonnan. Kun jokin suunnitellaan huolellisesti alusta loppuun, se on enää toteuttamista vaille valmis. SerpoVent Julkisivujärjestelmä sisältää kaiken tarvittavan rakennusrungosta valmiiseen julkisivupintaan saakka. Käsilläsi on kokonaispaketti, jonka kaikkien osien yhteensopivuus ja toimivuus Suomen vaativassa ilmastossa on varmistettu.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 10/2017

25.10.2017

Suomesta löytyy yhteensä noin 250 kpl yleisessä käytössä olevaa uimahallia ja kylpylää. Näiden lisäksi löytyy vielä koko joukko pienempiä yksityiskäytössä olevia altaita muun muassa kerros-, toimisto- ja palvelutaloista. Suuri osa näistä yleisistä halleista on rakennettu 70-luvulla ja näin ollen kaipaavatkin nyt laajaa saneerausta. Laatat irtoilevat, altaat vuotavat, ilmanvaihto reistailee ja vaativista olosuhteista johtuen hallitiloissa saattaa muhia jopa sisäilmaongelmia! Lisäksi siivouksen laiminlyönti on saattanut johtaa jopa rakenteellisiin ongelmiin.

Weberin laajasta tuotevalikoimasta löytyy vaativiin uimahallikohteisiin runsaasti soveltuvia tuotteita ja ratkaisuja.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 9/2017

6.10.2017

Saint-Gobain Weber toteutti alkukesällä kattavan, Euroopan laajuisen asiakastyytyväisyystutkimuksen. Suomessa tutkimuksen kohderyhmä koostui urakoitsijoista, arkkitehdeistä ja rakennussuunnittelijoista, rautakaupoista ja rakennusliikkeistä. Tutkimuksen taustalla toimi Kantar TNS, jonka vastuulla oli käytännön toteutus ja analysointi. Kaikista kohderyhmien asiakkaista yli 85 % on tyytyväisiä Weberin toimintaan. Arkkitehdeista ja rakennussuunnittelijoista lähes kaikki, jopa 94 % vastanneista, on tyytyväisiä Weberiin ja sen tuotteisiin. Valtaosa vastaajista onkin ollut Weberin asiakkaana vähintään viiden vuoden ajan.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 8/2017

27.9.2017

Jos sinulla on kiireinen aikataulu eikä sinulla ole kuukausia aikaa odotella lattian kuivumista, Weberillä on tarjota juuri oikeat lattiatasoiteratkaisut. Alle sentin paksuinen pikatasoitekerros kuivuu pinnoituskuivaksi jopa vuorokaudessa ja paksumpi tasoitelattia noin sentin päivässä. Verrattuna betonilattian jopa useiden kuukausien kuivumisaikaan ero on valtava.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 7/2017

30.8.2017

Lappeenrannassa ensi keväänä avautuva K-sairaala suunnitellaan viihtyisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä ajatellen turvallisuutta ja kestävyyttä unohtamatta. Tavoitteena on saada sairaalalle eläväinen ja värikäs ulkoasu, joka on kaikkea muuta kuin tavanomainen ja laitosmainen. Sairaalan julkisivussa käytetään Weberin SerpoVent-levyrappausjärjestelmää, josta on Suomessa jo yli 20 vuoden ajalta hyvät kokemukset.

Yksi järjestelmän ehdottomista eduista on sen tuulettuvuus, jonka ansiosta kosteus pysyy poissa, lopputulos on kestävä ja se sopii hyvin Suomen haastavaan ilmastoon. Levyrappauksella saadaan aikaiseksi yhtenäinen ja laadukas lopputulos. Julkisivun värikäs pinta luodaan Weberin hengittävillä SilcoMaaleilla ja -Pinnoitteilla.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 6/2017

21.6.2017

Weber on aktiivisesti mukana ratkomassa Suomessa valitettavan isoksi paisunutta sisäilmaongelmaa. Juurisyiden tunnistaminen ja usean asiantuntijan yhteistyönä tehtävä korjaussuunnitelma yhdistettynä toimiviin korjaustuotteisiin ja oikeaan korjaustekniikkaan on tehokas tapa taltuttaa ongelman aiheuttajat. 

Helsingin Keski-Pasilasta tulee Triplan myötä Helsingin uusi ja elävä keskus ensi vuosikymmenen alussa. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelleja ja toimistoja. 

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 5/2017

31.5.2017

Käpylän kaupunginosa on elävä ja omaleimainen. Käpylä tunnetaan muun muassa tunnelmallisesta Puu-Käpylästä, historiallisista kerrostaloalueistaan Olympiakylästä ja Kisakylästä sekä nyttemmin myös monenlaisista yhteisöllisistä tapahtumista, joita käpyläläiset järjestävät. Käpylässä viihdytään sukupolvesta toiseen.

Rakentamisessa käytetyn betonin karbonatisoitumisen ansiosta suuri osa sementin valmistuksessa syntyvistä hiilidioksidipäästöistä kompensoituu materiaalin elinkaaren aikana.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 4/2017

25.4.2017

HobbyConcrete on askartelukäyttöön soveltuva betoni, jolla voidaan helposti tehdä erilaisia betonisia esineitä, joko muotilla tai muovaamalla. Esimerkkejä käyttökohteista ovat betoniset puutarha-aiheet, koriste-esineet sisätiloihin, betonitaide tai jopa pienet puutarhakalusteet.

Verkkopalvelussamme on erilaisia työkaluja, joiden avulla oikean lattiatuotteen valitseminen on helppoa ja turvallista.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 3/2017

30.3.2017

Hyvä sisäilma on jokaisen oikeus. Sisäilman laatu voidaan varmistaa valitsemalla toimiviksi todetut materiaali- ja rakenneratkaisut, noudattamalla hyvää rakennustapaa, hyödyntämällä kosteudenhallinnan ratkaisuja sekä estämällä alkalisen kosteuden vaikutukset sisäilmaan.

YIT:n Helsingin Lauttasaareen rakentaman Asunto Oy Helsingin Koskikaran projektiarkkitehti Kim Michael Arkkitehtitoimisto Pet Michael Oy:stä pitää Weberin Kahi Facade -julkisivun suunnittelu- ja työohjetta hyvänä oppaana suunnittelun eri vaiheissa. 

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 2/2017

28.2.2017

Lattiatasoitevalikoimamme uudistuu.Oikean tuotteen valitseminen Weberin lattiatasoitteista on nyt entistä helpompaa. Tuttujen tuotteiden käyttökohteita on laajennettu. 

Redi-projektiin Kahi- ja Leca® tuotteita. REDI on rakenteilla oleva kauppakeskus Helsingin Kalasatamassa. Kauppakeskus on tarkoitus avata vuonna 2018.

Weber on julkaissut uuden Weber Oppaan 2017.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 1/2017

7.2.2017

Weberin kehittämä kosteudenhallintapalvelu kiinnostaa rakentajia. weber.floor Kosteudenhallintapalvelu koostuu Weberin lattiatasoitteesta, suomalaisen Wiisteen kosteusmittausantureista, lattiatasoitteen pumppauksesta sekä sen kosteustason systemaattisista mittauksista ja seurannasta.

Sisäilmakorjauskoulutukset Weber Opistossa jatkuvat tänä vuonna.

Lue lisää.