Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Uutiskirjeet 2018

Kaikki Weberin sähköiset uutiskirjeet löytyvät tästä arkistosta viimeistään kuukauden kuluttua uutiskirjeen lähettämisestä. Jos haluat uutiskirjeen tilaajaksi, anna sähköpostiosoitteesi alla olevaan Weber verkkolehden tilausruutuun.

Weber verkkouutiset 6/2018

20.6.2018

Kesäkuun uutiskirjeessa ollaan jalkapallotunnelmissa. Lue muun muassa, millä tavoin Weber on edustettuna kahdella Venäjän MM-kisojen jalkapallostadioneista ja kuinka Leca-sora soveltuu urheilukenttien maanrakennusmateriaaliksi.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 5/2018

31.5.2018

Toukokuun uutiskirjeessä pääset lukemaan muun muassa värikkään upeasta Suvilahden DIY-skeittiparkkihankkeesta, jossa olemme olleet mukana. Itse asiassa kyseessä on yksi maailman suurimmista tee se itse -skeittiparkeista, joka on huomioitu useissa eri medioissa ja joka toimii monipuolisena näyttämönä myös mm. festareille. Lukuiloa!

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 4/2018

26.4.2018

Nyt annetaan sauma luovuudelle. Olemme uusineet saumalaastivalikoimamme. Halusimme saumalaastiemme olevan aallon harjalla, joten uusimme värit sopimaan tämän hetken laattatrendeihin. Kokeilethan myös värinvalintatyökalua weberCreaa, jonka avulla voi helposti testailla erilaisia saumojen ja laattojen väriyhdistelmiä! Muun muassa tästä pääset lukemaan huhtikuun uutiskirjeessä. Lukuiloa!

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 3/2018

28.3.2018

Maaliskuun uutiskirjeessä puhutaan muun muassa fiksusta ja helposta vedeneristysjärjestelmästä, jossa eristeen voi levittää yhdessä työvaiheessa. Nokkelaa, eikös? Lisäksi perehdymme perustuksellisiin asioihin, nimittäin Weberin ja Lecan vuosia kestänyt vahva yhteistyö takaa sen, että talosi perustukset ovat vankalla ja luotettavalla pohjalla.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 2/2018

28.2.2018

Helmikuun uutiskirjeessä mm. esittelemme, miksi Comfort Lämpölattia on erinomainen ja monipuolinen ratkaisu, katsomme videosarjan Harkkoseinän tasoitus kaksi viimeistä jaksoa sekä kuulemme parista päivityksestä. Lisäksi jaamme oivan lukuvinkin.

Lue lisää.

Weber verkkouutiset 1/2018

30.1.2018

Tänä päivänä nopeus, monikäyttöisyys ja helppous ovat haluttuja ominaisuuksia tuotteelta kuin tuotteelta. Ainahan se on parempi, jos voi päästä helpommalla, kunhan ei tingitä laadusta. Loistava esimerkki tällaisesta tuotteesta on webervetonit 3400 Viimeistelytasoite. Sitä voidaan käyttää paikkaus- ja viimeistelytasoitustöissä niin lattioilla, seinillä kuin katoillakin. Monet urakoitsijat ovatkin kehuneet tuotetta loistavaksi muun muassa juuri monikäyttöisyytensä vuoksi.

Lue lisää.