Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Jatkuva kehittyminen

Toimintamme keskeinen periaate on kehittää jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaiden tarpeiden ratkaisemiseksi. Suomessa tapahtuvan tuotekehityksen, valmistuksen, logistiikan sekä myynnin ja markkinoinnin lisäksi käytössämme on Saint-Gobainin kansainväliset resurssit ja osaaminen. Kaikessa toiminnassa noudatetaan jatkuvan parantamisen ja tuotteiden korkean laadun periaatetta. Parhaan mahdollisen laadun takaamiseksi kehitetään jatkuvasti tuotantolaitoksia ja toimintaprosesseja.Esimerkkejä

Laatusertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt sertifikaatin, joka varmentaa, että organisaation Saint-Gobain Finland Oy / Weberin laatujärjestelmä täyttää standardin ISO 9001:2008 vaatimukset.

Laatusertifikaatti

Uudet innovatiiviset ratkaisut

Esimerkkejä uusista innovatiivisesta ratkaisuistamme ovat mm. tuulettuva levyrappausjärjestelmä, SerpoVent Julkisivujärjestelmä, sekä suunnittelijan työn helpottamiseen kehitetty weberfloor Kosteudenhallintapalvelu.

Tuotteiden testaus

Tuotteiden tasainen laatu varmistetaan jatkuvalla, tarkastetulla laadunvalvonnalla. Uudet tuotteet testataan aina niin, että ne varmasti soveltuvat Suomen olosuhteisiin. Esimerkiksi julkisivutuotteet on testattu Paraisten laboratoriossa 100 kierroksen jäädytys-sulatuskokeella, mikä on moninkertainen rasitus eurooppalaiseen vaatimustasoon verrattuna.

Paikalliset tehtaat

Weberin tuotteet valmistetaan lähes kokonaan Suomessa kuudella eri tehtaalla. Kaikilla tehdaspaikkakunnilla toiminnan taustalla on pitkäaikainen teollinen perinne. 

Lue lisää.