Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Saint-Gobain 350 vuotta

Saint-Gobain konserni suuntaa katseensa tulevaisuuteen

Kuningas Ludvig XIV:n ja Jean-Baptiste Colbertin vuonna 1665 perustama Saint-Gobain on Pariisin pörssin CAC 40  indeksin vanhin yritys, joka on onnistunut sopeutumaan muuttuvaan maailmaan ja vastaamaan lukuisiin haasteisiin vuosien saatossa. Tämä kokemus ja vahvaksi hioutunut yrityskulttuuri auttavat Saint-Gobainia suuntaamaan katseensa eteenpäin ja takaavat yhdessä konsernin kuusipilarisen strategian ja arvojen kanssa, että on lukuisia syitä uskoa valoisaan tulevaisuuteen.

 

 

Saint-Gobain täyttää tänä vuonna 350 vuotta ja juhlistaa tätä huomattavaa merkkipaalua muistelemalla konsernin historiaa ja suuntaamalla samalla katseen tulevaisuuteen. Tapahtumantäyteisen vuoden juhlallisuudet alkoivat 9. tammikuuta Shanghaissa ja huipentuvat lokakuussa Pariisiin.

Lue lisää

 

Toimintaa yli rajojen

Saint-Gobain perusti ensimmäisen Ranskan ulkopuolisen toimipisteensä 1850-luvulla Saksaan ja on sittemmin kasvanut kansainväliseksi konserniksi, joka toimii nykyään 64 maassa.

Kestävä elinympäristö on saavutettavissa

Saint-Gobain tuottaa kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka sekä pienentävät elinympäristön ympäristövaikutuksia että parantavat sen energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta.

Innovaatiot muuttavat maailmaa

Saint-Gobain lukeutuu maailman sadan innovatiivisimman yrityksen joukkoon. Innovatiivisuus on yksi Saint-Gobainin historian ja identiteetin kulmakivistä, ja sen tuotteet parantavat elinympäristöä ja jokapäiväistä elämää.

Asiantunteva henkilöstö

Työntekijät ovat Saint-Gobainin suurin voimavara. Konsernin yhteiset arvot luovat perustan, joka auttaa heitä vastaamaan päivittäin erilaisiin haasteisiin ja palvelemaan konsernin miljoonia asiakkaita.

Kattava elinympäristö-suunnittelu

Saint-Gobain on sitoutunut tuottamaan kaikille sopivia elinympäristöratkaisuja kehittämällä paikallisten markkinoiden vaatimuksia vastaavia materiaaleja ja hyödyntämällä Saint-Gobainin aloitesäätiötä (Saint-Gobain Initiatives Foundation).

Vuosisatojen kokemus ohjaa Saint-Gobainin tulevaisuutta

konserni on uudistanut toimintaansa jo 350 vuoden ajan sopeutuakseen muuttuvaan maailmaan ja edistääkseen merkittäviä kehitysaskeleita.

"Tämä juhlavuosi tarjoaa hyvän tilaisuuden pohtia 350-vuotisen historiamme ja 350 vuotta jatkuneen innovoinnin merkitystä Saint-Gobainille. Vankka kokemuksemme takaa, että keskitymme pitkän aikavälin suunnitteluun ja tuo toimintaamme vakautta ja joustavuutta, jotka auttavat meitä sopeutumaan alati muuttuvaan maailmaan. Historiamme käy todisteeksi siitä, että konsernimme on jatkuvasti toiminut edelläkävijänä ja tarttunut uusiin teknisiin haasteisiin. Kun tarkastelemme historiaamme ja toisaalta nykypäivää ja omaa toimintaamme, voimme olla varmoja siitä, että on lukuisia syitä uskoa valoisaan tulevaisuuteen. Juhlimme siis konsernimme 350-vuotista taivalta suuntaamalla katseemme tulevaisuuteen ja uusiin innovaatioihin. Vuosi 2015 on optimismin aikaa."

– Pierre-André de Chalendar, Saint-Gobainin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja